طرز تهیه کیک مارمالادی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کیک مارمالادی
کیک مارمالادی یکی از کیک های خاص مجلسی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس و مهمانی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک مارمالادی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کیک مارمالادی | |
آرد | ۱ و نیم پیمانه |
نشاسته ذرت | ½ پیمانه |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
کره | ۱۰۰ گرم |
روغن مایع | ¼ پیمانه |
شکر | ⅔ پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
شیر | ۳ قاشق غذاخوری |
مارمالاد با طعم دلخواه | ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک مارمالادی
مرحله اول
برای تهیه کیک مارمالادی خوشمزه و ساده ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج می کنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم با دمای محیط کاملا هماهنگ شوند.
مرحله دوم
حالا درون یک کاسه مناسب کره به دمای محیط رسیده را به همراه شکر اضافه می کنیم و به مدت ۲ دقیقه با دور تند همزن برقی هم می زنیم، سپس وسط کار کاسه را دور گیری می کنیم و مجددا هم می زنیم تا کره و شکر کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
در این مرحله روغن مایع را به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم، سپس مجددا با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا مواد سفید و کش دار شود و مجددا وسط کار کاسه را دور گیری می کنیم تا مواد یکدست هم زده شود.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره اضافه می کنیم، سپس هر کدام را به مدت ۱ دقیقه مخلوط می کنیم و بین کار کاسه را دور گیری می کنیم تا تخم مرغ کاملا هم زده شود. در ادامه با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مجددا به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود. در ادامه شیر به دمای محیط را به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه می کنیم، سپس به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن برقی مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا درون یک کاسه مناسب آرد را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و درون الک می ریزیم. در ادامه مخلوط آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس طی ۳ مرحله به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مایه کیک را به صورت دورانی و چرخشی به یک جهت مخلوط می کنیم تا بافت کیک یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود.
مرحله هشتم
حالا یک قالب مستطیلی مناسب انتخاب می کنیم، سپس کف آن را با کاغذ روغنی می پوشانیم یا با روغن جدا کننده چرب می کنیم، سپس مایه کیک را درون قالب می ریزیم و قالب را چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم.
مرحله نهم
در این مرحله یک سیخ چوبی درون مایه کیک می چرخانیم تا حباب های اضافی درون مایه کیک از بین برود. در ادامه مارمالاد دلخواه را درون قیف یک بار مصرف می ریزیم و به صورت پخش روی مایه کیک پایپ می کنیم.
مرحله دهم
حالا با یک سیخ چوبی مارمالاد را روی کیک پخش می کنیم تا به حالت مرمری در آید. در ادامه قالب را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه درون فر بماند تا کیک کاملا پخته شود.
مرحله یازدهم
در این مرحله پس از گذشت این زمان کیک را با خلال دندان یا سیخ چوبی تست می کنیم، به این صورت که خلال دندان را درون کیک فرو می بریم، سپس خارج می کنیم در صورتی که چیزی به آن نچسبید کیک کاملا پخته است.
مرحله دوازدهم
در نهایت کیک را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس به اندازه و فرم دلخواه برش می زنیم. در آخر این کیک خوشمزه را به همراه چای زعفرانی میل کنید. نوش جان.
- منبع :
- souzan_shariat