طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …
طرز تهیه خورش بوقلمون به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش بوقلمون خورش بوقلمون یکی از خورش های خاص و بسیار خوشمزه ایرانی است که با چاشنی ها و طعم دهنده …
طرز تهیه خورش مرغ ناردونی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش مرغ ناردونی خورش مرغ ناردونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان …
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
سالاد سیب زمینی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور امریکا می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد سیب زمینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غاخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
سس خردل | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
خیارشور | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد سیب زمینی
مرحله اول
برای تهیه سالاد سیب زمینی خوشمزه در ابتدای کار پوست سیب زمینی را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت نگینی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد، سیب زمینی ها را به همراه مقداری نمک درون آب جوش می ریزیم و اجازه می دهیم سیب زمینی ها بپزند.
مرحله سوم
توجه داشته باشید سیب زمینی ها له نشود، در صورتی که مغز سیب زمینی ها پخته شد آن را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم.
مرحله چهارم
حالا پیاز را می شوییم، سپس به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن زیتون درون تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را به آن اضافه می کنیم.
مرجله پنجم
در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود، سپس شکر را به همراه سرکه سیب به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز کاراملی شود. در ادامه خیارشور را می شوییم.
مرحله ششم
حالا خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه سیب زمینی پخته شده را درون ظرف سرو می ریزیم، سپس سس مایونز را به همراه ماست درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با کمک چنگال هم می زنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سس خردل را به همراه نمک و فلفل سیاه درون مخلوط سس می ریزیم، سپس مجددا هم می زنیم تا بافت مواد یکدست شود. در ادامه خیارشور را به مخلوط سس اضافه می کنیم، سپس روی سیب زمینی می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا پیاز کاراملی را روی سیب زمینی ها می ریزیم، سپس سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد برود. در ادامه سالاد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شوند، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- _r_sh_sh