مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد تاتار سیب زمینی سالاد تاتار یکی از انواع سالادهای ساده بین المللی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سوپ اسفناج به روش رستورانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ اسفناج به روش رستورانی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه سوپ اسفناج سوپ اسفناج از سوپ های کمتر شناخته شده بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه کباب انگشتی

طرز تهیه کباب انگشتی کباب انگشتی ترکی کباب بند انگشتی کباب کشمیری مشهد طرز تهیه کباب انگشتی با گوشت چرخ ترکیه ای

کباب انگشتی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش ها و طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب انگشتی خوشمزه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
پودر سوخاری۶ قاشق غذاخوری
جوش شیرین۱ قاشق مرباخوری
آب یا شیر½ فنجان
آب لیمو ترش۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کباب انگشتی

مرحله اول

برای تهیه کباب انگشتی خوشمزه ابتدا پیاز را با رنده متوسط رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی آنرا به طور کامل می گیریم. در ادامه پیاز آب گرفته را به همراه  گوشت چرخ کرده درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر سوخاری را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع، جوش شیرین، آب لیمو ترش و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را چند دقیقه مخلوط می کنیم تا به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

حالا باید مایه کباب را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهیم تا کاملا منسجم شود. در حین ورز دادن مایه کباب کم کم آب یا شیر را اضافه می کنیم و ترکیب می کنیم تا به خورد کباب برود. اگر از شیر استفاده کنیم، در پایان کباب نرم تری خواهیم داشت.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه کباب به خوبی منسجم و یکدست شد، روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم. توضیه ما این است برای لذیذتر شدن طعم کباب، مایه کباب را از شب قبل درست کنید و در یخچال قرار دهید.

مرحله پنجم

پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کباب بر می داریم و آنرا به صورت انگشتی، شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کباب را آماده کرده و درون یک سینی می چینیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و چند قاشق غذاخوری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، کباب های آماده شده را درون تابه می چینیم و با حرارت بسیار ملایم سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در پایان کباب ها را درون یک ظرف مناسب می چینیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

3/5 - (1 امتیاز)
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 31 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.