مطالب پر بازدید
طرز تهیه حلوای زعفرانی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای زعفرانی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای زعفرانی حلوای زعفرانی از حلواهای مجلسی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!

طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!

طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …

طرز تهیه سالاد کینوا به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد کینوا به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد کینوا سالاد کینوا یکی از انواع سالادهای سالم و رژیمی بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی تهیه می …

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری طرز تهیه رول ژامبون سوخاری با خمیر یوفکا طرز تهیه رول ژامبون سوخاری رنگی طرز تهیه فینگر فود رول کالباس طرز تهیه رول ژامبون پنیری فینگر فود رول ژامبون طرز تهیه رول سوخاری طرز تهیه کرپ رول سوخاری

رول ژامبون سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خاص و خوشمزه فست فودی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول ژامبون سوخاری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر یوفکا۱۰ ورق
ژامبون مرغ یا گوشت۱۰ ورق
پنیر گودا۱۵ ورق
پودر سوخاری۱ و نیم پیمانه
تخم مرغ۲ عدد
پودر سیر½ قاشق چایخوری
نمک½ قاشق چایخوری

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری

مرحله اول

برای تهیه رول ژامبون سوخاری خوشمزه ابتدای کار خمیر یوفکا را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس برس را به آب آغشته می کنیم و روی تمام سطح خمیر می مالیم. در ادامه یک ورق ژامبون مرغ یا گوشت ابتدای خمیر قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا ابتدای ژامبون را با پنیر گودا کاملا می پوشانیم، سپس خمیر را رول می کنیم و انتهای خمیر را با مقداری آب مرطوب می کنیم تا خمیر بچسبد و هنگام سرخ شدن باز نشود. در ادامه به همین ترتیب رول های ژامبون را آماده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تخم مرغ را درون یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس نمک و پودر سیر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بافت تخم مرغ از لختگی خارج شود. در ادامه پودر سوخاری را درون ظرف مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا رول ژامپون را ابتدا درون تخم مرغ قرار می دهیم و می غلطانیم تا رول ژامبون به تخم مرغ آغشته شود، سپس از تخم مرغ خارج می کنیم و درون پودر سوخاری قرار داده و به خوبی می غلطانیم تا با یک لایه پودر سوخاری کاور شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مجددا غلطاندن رول ها در پودر سوخاری را تکرار می کنیم تا یک لایه ضخیم پودر سوخاری اطراف شان ایجاد شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم روغن کاملا گرم شود، سپس رول های ژامبون را درون تابه قرار می دهیم و کاملا سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف رول ها سرخ شد آنها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.

مرحله هفتم

در نهایت رول های ژامبون سوخاری را از تابه خارج می کنیم، سپس روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. در آخر این غذای خوشمزه را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 20 بهمن 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.