طرز تهیه جوجه کباب تندوری مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
جوجه کباب تندوری یکی از انواع کباب های خوشمزه و پر ادویه بین المللی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب تندوری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران مرغ | ۶ عدد |
ماست چکیده | ۲ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه تندوری | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جوجه کباب تندوری
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب تندوری به روش رستورانی خوشمزه در ابتدای کار استخوان های موجود در ران های مرغ را خارج می کنیم، سپس آنها را به صورت تکه های کوچک خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله ماست را به همراه روغن زیتون، عسل، پودر پاپریکا، ادویه تندوری، آب لیمو ترش، پودر هل، نمک و فلفل به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس زنجبیل را رنده کرده و به همراه پیاز به کاسه می افزاییم.
مرحله سوم
حالا مواد را با دست به خوبی زیر و رو می کنیم تا تکه های گوشت مرغ به صورت یکدست به مواد طعم دهنده آغشته شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به طور کامل طعم دار شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید که گوشت مرغ هر چقدر زمان بیشتری درون مواد طعم دهنده بماند، در پایان جوجه کباب ترد تر و پفکی تری خواهیم داشت. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی طعم دار شد، کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله تکه های گوشت مرغ را به سیخ های فلزی کوچک یا سیخ چوبی می کشیم. در ادامه یک تابه ساده یا گریل روی حرارت قرار می دهیم و با مقداری کمی روغن آنرا چرب می کنیم، سپس سیخ ها را درون تابه می چینیم.
مرحله ششم
حالا سیخ ها را به صورت مرتب می چرخانیم تا جوجه ها به صورت یکدست سرخ شوند. در نهایت پس از اینکه جوجه ها به صورت یکدست سرخ شدند، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- Cooking_with_lobat