طرز تهیه تاوا کبابی ساده به روش تبریزی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه تاوا کبابی

طرز تهیه تاوا کبابی تاوا کبابی با سیب زمینی تاوا کبابی ترکیه طرز پخت تاوا کبابی تبریز

تاوا کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده تبریزی است که با طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاوا کبابی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۲ عدد
فلفل سبز۲ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه تاوا کبابی

مرحله اول

برای تهیه تاوا کبابی خوشمزه در ابتدای کار پیاز را با رنده درشت رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود، سپس زعفران دم کرده را اضافه کرده و به خورد مایه کباب می دهیم. در صورت تمایل می توانیم ۱ قاشق چایخوری سماق قرمز نیز به مایه کباب بیافزاییم.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کباب حالتی چسبناک و کاملا منسجم پیدا کرد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان مایه کباب را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب با حجم مایه کباب انتخاب می کنیم و با روغن آنرا به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را در کف تابه به صورت یکدست پخش می کنیم، سپس تابه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا یک سمت کباب بپزد.

مرحله پنجم

پس از اینکه آب مایه کباب کشیده شد، حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم یک سمت کباب به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به طور کامل سرخ شود. در ادامه کباب را بر می گردانیم و از کناره های تابه کمی روغن یا کره اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و به همراه فلفل ها روی کباب می چینیم. در همین حین رب گوجه فرنگی را درون نصف فنجان آب جوش می ریزیم و به طور کامل حل می کنیم، سپس به تابه می افزاییم.

مرحله هفتم

حالا صبر می کنیم تا آب درون تابه کشیده شود و سس به طور کامل به خورد کباب برود. در نهایت کباب را به همراه گوجه فرنگی و فلفل درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 1 اسفند 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 1 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.