طرز تهیه جوجه کباب هاوایی مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه جوجه کباب هاوایی
جوجه کباب هاوایی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب هاوایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
سس کچاپ | ⅓ فنجان |
سویا سس | ⅓ فنجان |
شکر قهوه ای | ⅓ فنجان |
آب آناناس | ¼ فنجان |
روغن زیتون | ۴ قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | ۱ و ½ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
زنجبیل | ۱ قاشق غذاخوری |
کدو سبز | ۲ عدد |
آناناس | ۱ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه جوجه کباب هاوایی
مرحله اول
برای تهیه جوجه کباب هاوایی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه زنجبیل تازه را با رنده ریز می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سس کچاپ را به همراه سویا سس، شکر قهوه ای، آب آناناس، روغن زیتون، سرکه سیب و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا سینه مرغ را مانند جوجه کباب به صورت تکه های کوچک خرد کرده و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام تکه های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله روی کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
حالا آناناس، فلفل دلمه ای، پیاز و کدو سبز را به صورت تکه های مربعی به اندازه تکه های گوشت مرغ خرد می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ، آناناس، کدو سبز، پیاز و فلفل دلمه ای را به ترتیب به صورت یکی در میان به سیخ های چوبی می کشیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن زیتون اضافه می کنیم. در ادامه سیخ ها را درون تابه قرار داده و مواد را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در آخر جوجه کباب را به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
- منبع :
- royachef_