مطالب پر بازدید
طرز تهیه سالاد خیار ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد خیار ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد خیار سالاد خیار یکی از انواع سالادهای ساده و پرطرفدار بین المللی است که با رسپی ها مختلفی درست می …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه مندی گوشت به روش عربی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مندی گوشت به روش عربی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مندی گوشت مندی گوشت یکی از انواع غذاهای مجلسی و پرطرفدار عربی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی , دستور پخت جوجه کباب هاوایی

جوجه کباب هاوایی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که از ترکیب گوشت مرغ و سبزیجات درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه کباب هاوایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
سس کچاپ⅓ فنجان
سویا سس⅓ فنجان
شکر قهوه ای⅓ فنجان
آب آناناس¼ فنجان
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
سرکه سیب ۱ و ½ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
کدو سبز۲ عدد
آناناس۱ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد
پیاز۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه کباب هاوایی

مرحله اول

برای تهیه جوجه کباب هاوایی خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار سیرها را به صورت ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه زنجبیل تازه را با رنده ریز می کنیم و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سس کچاپ را به همراه سویا سس، شکر قهوه ای، آب آناناس، روغن زیتون، سرکه سیب و مقداری نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم، سپس مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا سینه مرغ را مانند جوجه کباب به صورت تکه های کوچک خرد کرده و به کاسه حاوی مواد اضافه می کنیم. در ادامه مواد را به خوبی زیر و رو می کنیم تا تمام تکه های گوشت مرغ به مواد طعم دهنده آغشته شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون به طور کامل می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ به خوبی طعم دار شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

حالا آناناس، فلفل دلمه ای، پیاز و کدو سبز را به صورت تکه های مربعی به اندازه تکه های گوشت مرغ خرد می کنیم. در ادامه تکه های گوشت مرغ، آناناس، کدو سبز، پیاز و فلفل دلمه ای را به ترتیب به صورت یکی در میان به سیخ های چوبی می کشیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن زیتون اضافه می کنیم. در ادامه سیخ ها را درون تابه قرار داده و مواد را به صورت یکدست سرخ می کنیم. در آخر جوجه کباب را به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 3 اسفند 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.