طرز تهیه آش آلو ساده به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش آلو
آش آلو یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی است که در هر شهری با یک رسپی منحصربفرد درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش آلو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج نیم دانه | ۳ قاشق غذاخوری |
لپه | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
سبزی آش | ۳ قاشق غذاخوری |
آلو | ۱۲ تا ۱۶ عدد |
نعناخشک | به مقدار کافی |
آب لیمو ترش تازه | ۲ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک،فلفل و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه آش آلو
مرحله اول
برای تهیه آش آلو ساده ابتدای کار لپه را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم لپه به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه برنج را می شوییم و همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه می دهیم برنج به مدت ۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در ادامه سبزی آش (گشنیز، اسفناج، و جعفری) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود.
مرحله سوم
حالا سبزی آش را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت درشت خرد می کنیم. در ادامه پوست پیاز ها را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مقداری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز خرد شده را درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. در ادامه لپه را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود.
مرحله پنجم
حالا لپه را درون قابلمه اضافه می کنیم و تفت می دهیم، سپس به مقدار کافی آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم لپه پخته شود. در ادامه زمانی که لپه تقریبا پخته شد برنج را را آبکش می کنیم و به آن اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله زمانی مخلوط برنج و لپه جوش آمد، سبزی را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم آش جوش بزند تا جا بیوفتد.
مرحله هفتم
حالا ۳۰ دقیقه آخر پخت آلو را به همراه شکر به آش اضافه می کنیم و هم می زنیم. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه آب لیمو ترش تازه را به همراه نعنا داغ به آش اضافه کرده و هم می زنیم، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- baho_food