طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل به روش سنتی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل طرز تهیه آش دوغ ساده طرز تهیه آش دوغ سرعین طرز تهیه آش دوغ ترکی طرز تهیه آش دوغ بدون نخود طرز تهیه آش دوغ تبریز طرز تهیه آش دوغ با اسفناج طرز تهیه آش دوغ با کشک

آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع آش، آش دوغ است. این آش یک غذای سنتی استان اردبیل است که در آن از سبزی و نخود و دوغ و برنج با هم پخته می شود. این آش بسیار خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا یا برای افطار تهیه و سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود۶ پیمانه
سبزی آش (ترکیب مساوی اسفناج و برگ چغندر)۴ پیمانه
برنج نیم دانه۱ پیمانه
پاکت دوغ۳ پاکت
آرد۲ قاشق غذا خوری
نمکبه مقدار لازم
سیر داغ و نعناع داغبه مقدار لازم

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل

مرحله اول

برای تهیه آش دوغ خوشمزه و مخصوص در ابتدای کار، از شب قبل نخود ها را در یک کاسه حاوی آب می ریزیم و  اجازه می دهیم خیس بخورند تا نفخ شان برطرف شود. در صورت امکان دو بار آب درون کاسه را تعویض می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله نخود را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا نخود به مدت حدودا یک ساعت بپزد. وقتی که نخود کامل پخت، برنج را شسته و به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم

وقتی که برنج به طور کامل پخت و کمی لعاب دار شد و حدودا ۳ تا ۴ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند، دوغ ها را اضافه می کنیم. وقتی که دوغ را اضافه کردیم، حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا سریعتر شروع به جوشیدن کنند.

مرحله چهارم

در همین حنی مواد درون قابلمه را به صورت مدام هم می زنیم تا شروع به جوشیدن کند. در ادامه سبزی ها را شسته و خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی که مخلوط شد، ۲ قاشق آرد را در یک تابه می ریزیم و تفت می دهیم.

مرحله پنجم

سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم و قاشق قاشق آب اضافه می کنیم تا یک مایه غلیظ بدست آید. سپس به آش اضافه می کنیم. در ادامه آش را به آرامی هم می زنیم تا مواد به خوبی با هم مخلوط شده و یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا آش را مزه می کنیم و نمک آن را تنظیم می کنیم. بعد از نیم ساعت آش آماده است. سیر ها را رنده کرده و با روغن داغ سرخ می کنیم. نعناع را هم درون روغن سرخ می کنیم. سپس به آش اضافه می کنیم یا با نعنا و سیر داغ آن را تزیین می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 5 فروردین 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.