طرز تهیه خورش ونوشک به روش کردی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش ونوشک به روش کردی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش ونوشک خورش ونوشک یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن به شهر کرمانشاه بر می …

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت قلقلی آلبالو پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با …

طرز تهیه اکبر جوجه ساده به روش رستورانی با طعم بی نظیر

طرز تهیه اکبر جوجه ساده به روش رستورانی با طعم بی نظیر

طرز تهیه اکبر جوجه ساده اکبر جوجه یکی از غذاهای پر طرفدار شهرستان گلوگاه در استان مازندران است که به دلیل طعم جذابش …

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 4 نفر طرز تهیه آش رشته برای 20 نفر نی نی سایت طرز تهیه آش رشته نی نی سایت طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر طرز تهیه آش رشته نذری برای 10 نفر طرز تهیه آش رشته مجلسی برای 20 نفر طرز تهیه آش رشته بدون سبزی طرز تهیه آش رشته ساده و سریع

آش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که به عنوان ساده ترین غذا از آن یاد می شود. آش رشته یکی از متداول ترین این آش ها است که در شهرهای مختلف به روش های گوناگون پخته می شود. این روش که در دستور زیر بیان شده است، ساده ترین روش برای تهیه آش رشته خوشمزه است. سبزی آش شامل اسفناج و گشنیز و جعفری و شوید و تره است که به عنوان سبزی آش فروخته می شود. میزان حبوبات آش نیز دلبخواه است که کاملا سلیقه ای است. در این دستور میزان استاندارد حبوبات در آش بیان شده است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش رشته در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتینصف پیمانه
لوبیا سفیدنصف پیمانه
عدسنصف پیمانه
نخودیک و نیم پیمانه
آب۸ پیمانه
رشته آشینصف بسته
سبزی آش۴ الی ۵ پیمانه
نعنا داغبه مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
کشک و پیاز داغ و نعنا داغجهت تزیین

طرز تهیه آش رشته

مرحله اول

در صورت تمایل می توان به جای مقدار مواد لازم بالا، از هر حبوبات ۱ پیمانه در نظر گرفت تا آش پر ملات تری داشته باشیم. برای تهیه آش رشته خوشمزه و مجلسی در ابتدای کار، حبوبات را شسته و از ۱ شب قبل در آب به صورت جداگانه خیس می کنیم.

مرحله دوم

می توان در این مدت چند بار آب آن را عوض کرد تا نفخ آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه یک قابلمه برداشته و ۸ پیمانه آب درون آن می ریزیم. حبوبات غیر از عدس را به آن اضافه کرده و می گذاریم بپزد. می توان حبوبات را جدا گانه نیز پخت.

مرحله سوم

بعد از این که حبوبات پخته شد، سبزی که شامل اسفناج و گشنیز و جعفری و شوید و تره می باشد را پس از پاک کردن، می شوییم و کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس سبزی ها را به صورت درشت خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سبزی خرد شده را به همراه عدس و ادویه ها اضافه می کنیم. بعد از ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت که سبزی و حبوبات کامل پخته شد، نصف بسته رشته آش را به آن اضافه کرده و کمی هم نعنا خشک به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

دو عدد پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت خلالی خرد می کنیم. سپس آن را درون تابه سرخ می کنیم. نصف آن را به آش اضافه می کنیم و نصف دیگر را برای تزیین کنار می گذاریم. حدود ۱۵ دقیقه بعد که رشته ها هم پخته شد، زیر گاز را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

می توان در این مرحله مقداری کشک نیز به آن اضافه کرد. در ادامه نمک آن را نیز تنظیم می کنیم. میزان نمک بستگی به شوری کشک و رشته دارد. سپس درون کاسه مورد نظر می ریزیم و با کشک و پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.

نکات تهیه آش رشته

چسبیدن رشته های آش به هم

رشته های آشی به صورت عادی هم مستعدد چسبیدن به هم هستن و اگر یک سری نکات ریز را رعایت نکنیم این مشکل تشدید می شود. مهم ترین دلیل چسبیدن رشته های آش به هم این است که ظرفی که برای تهیه آش رشته استفاده کرده ایم کوچک است و گنجایش کافی ندارد. به همین دلیل توصیه می شود برای پخت آش رشته، حتما از یک قابلمه بزرگ استفاده شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 27 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.