طرز تهیه ترشی سالاد فصل مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
ترشی سالاد فصل یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی سالاد فصل در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ترشی سالاد فصل | |
گوجه فرنگی | ۴ کیلو گرم |
گل کلم | ۱ کیلو گرم |
هویج | ۵۰۰ گرم |
ساقه کرفس | ۳۰۰ گرم |
برگ کرفس | ۱۰۰ گرم |
سیر | ۱۰ حبه |
فلفل سبز تند | ۲ تا ۳ عدد |
نمک دریا | به مقدار کافی |
زردچوبه | ۱ قاشق غذاخوری سر پر |
ریحان خشک، نعنا خشک و ترخون خشک | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه سفید | ۵ لیوان |
طرز تهیه ترشی سالاد فصل
مرحله اول
برای تهیه ترشی سالاد فصل مجلسی ابتدای کار گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و خرد می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را درون غذاساز می ریزم و میکس می کنیم تا پوره شود، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم جوش بزند تا آب اضافی گوجه فرنگی تبخیر شود. در همین حین گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس می شوییم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه ساقه کرفس را می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون آبکش می ریزیم تا کاملا خشک شوند.
مرحله چهارم
حالا پوست سیر را جدا می کنیم و می شوییم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه برگ کرفس را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش کاملا خارج شود، سپس روی تخته گوشت قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله برگ کرفس را به صورت ریز ساطوری می کنیم، سپس فلفل سبز را می شوییم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم. در ادامه زمانی که آب اضافی پوره گوجه فرنگی کشیده شد، نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا ریحان خشک، نعنا خشک و ترخون خشک را به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و سرکه سفید را درون آن می ریزیم. در ادامه مواد را هم می زنیم و اجازه می دهیم پوره گوجه فرنگی به مدت ۱۰ دقیقه جوش بزند.
مرحله هفتم
در این مرحله پس از گذشت این زمان پوره گوجه فرنگی را از روی حرارت بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه گل کلم را به همراه هویج، سیر، برگ کرفس، ساقه کرفس و فلفل سبز درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا پوره گوجه فرنگی را به مخلوط ترشی اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا پوره گوجه فرنگی با مواد ترشی مخلوط شود. توجه داشته باشید به دلیل وجود گوجه فرنگی درون ترشی، خیس بودن مواد یا ظرف باعث کپک زدن ترشی می شود.
مرحله نهم
در این مرحله یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با یک پارچه تمیز می کنیم و ترشی را درون آن می ریزیم. در ادامه درب شیشه را محکم می بندیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ هفته درون یخچال بماند تا برسد.
مرحله دهم
در نهایت پس از گذشت این زمان ترشی را تست می کنیم در صورت نیاز مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. در آخر ترشی را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه غذای دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- tor
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه ته چین رشته پلو خوشمزه و رستورانی به سبک اصیل ایرانی
- مدل النگوی طلا شیک و جدید با طرح های خاص و یونیک ایرانی
- مدل گردنبند انار فوق العاده شیک؛ همیشه متفاوت و شیک پوش باشید!
- لباس نوزاد برای عکاسی اتلیه؛ مدل های خاص که هر جایی پیدا نمی کنید!
- طرز تهیه سالاد الویه بازاری؛ با این آموزش مثل کارخونه ای درست کن!