مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرغ و سبزیجات در فر مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ و سبزیجات در فر مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ و سبزیجات در فر مرغ و سبزیجات در فر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که با مواد …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه حلوا کاسه ساده شیرازی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوا کاسه ساده شیرازی و با طعم بسیار عالی

طرز تهیه حلوا کاسه ساده حلوا کاسه یکی از انواع حلواهای خوشمزه و ساده ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر شیراز …

طرز تهیه آش لبو

آش لبو با برنج آش لبو تبریز آش لبو با سرکه آش لبو با بلغور گندم آش لبو و اسفناج طرز تهیه آش لبو اراک آش لبو با رشته کالری آش لبو

آش لبو یکی از انواع آش های ساده و خوشمزه ایرانی است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش لبو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا½ پیمانه
نخود½ پیمانه
پیاز داغ۱ پیمانه
رشته آش½ بسته
لبو۱ کیلو گرم
برگ زردآلو۱ پیمانه
مغز گردو½ پیمانه
مغز بادام½ پیمانه
نعنا داغبه مقدار کافی
برگ ترخون و مرزه۱ کیلو گرم
نمک و فلفل سیاه زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه آش لبو

مرحله اول

برای تهیه آش لبو ساده ابتدای کار لوبیا و نخود را می شوییم تا گردو و غبارشان شسته شود، سپس درون یک کاسه حاوی آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حبوبات به مدت ۱ شب درون آب بمانند تا خیس بخورند و نفخ شان گرفته شود.

مرحله دوم

حالا پس از گذشت این زمان لبو را می شوییم، سپس پوست آن را کاملا جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه لبو خرد شده را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم لبو درون آب جوش بماند تا کاملا پخته شود. در ادامه لوبیا و نخود را آبکش می کنیم، سپس درون یک قابلمه حاوی آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا پخته شوند.

مرحله چهارم

حالا زمانی که لبو و حبوبات کاملا پخته شدند، لبو را به حبوبات اضافه کرده  و مخلوط می کنیم، سپس آب لبو را به همراه پیاز داغ به حبوبات اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه ترخون و مرزه را می شوییم.

مرحله پنجم

در این مرحله ترخون و مرزه را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه ترخون و مرزه را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه  کرده و کمی هم می زنیم.

مرحله ششم

حالا پس از گذشت ۱۵ دقیقه رشته آش و برگ زردآلو را به آش اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، سپس اجازه می دهیم آش کاملا جا بیوفتد. در آخر مانی که آش جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با مواد  دلخواه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 17 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.