طرز تهیه ترشی اسپانیایی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی اسپانیایی
ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی های ترکیبی خوشمزه کشور اسپانیا است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی اسپانیایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ترشی اسپانیایی | |
زیتون بدون هسته | ۱ کاسه ماست خوری |
کنسرو ذرت | ۱ کاسه ماست خوری |
هویج | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
نمک، فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار کافی |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون بدون بو | ۱ فنجان |
سرکه سفید | ½ فنجان |
سیاه دانه | ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی اسپانیایی
مرحله اول
برای تهیه ترشی اسپانیایی مجلسی ابتدای کار زیتون بدون هسته را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم. در ادامه هویج را می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا فلفل دلمه ای های رنگی را می شوییم، سپس دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه کنسرو ذرت را درون آبکش می ریزیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.
مرحله سوم
در این مرحله زیتون را به همراه فلفل دلمه ای، هویج و ذرت درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سیاه دانه را به مواد ترشی اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا سس ترشی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا روغن زیتون را به همراه سرکه، شکر، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله سس را به مواد ترشی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد برود. در ادامه یک ظرف شیشه ای انتخاب می کنیم، سپس استریل می کنیم و با یک پارچه تمیز خشک می کنیم.
مرحله ششم
در نهایت ترشی اسپانیایی را درون ظرف می ریزیم، سپس درب آن را محکم می بندیم تا از ورود هوا جلوگیری کنیم. در آخر ترشی را به مدت ۱۰ روز درون یخچال قرار می دهیم تا آماده مصرف شود. نوش جان.
- منبع :
- banoo20