مطالب پر بازدید
طرز تهیه خورش آلو مسما به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش آلو مسما به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش آلو مسما خورش آلو مسما یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با رسپی های متفاوتی درست …

طرز تهیه شلغم خوشمزه و سنتی + حفظ خواص شلغم

طرز تهیه شلغم خوشمزه و سنتی + حفظ خواص شلغم

طرز تهیه شلغم شلغم یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مقوی است که خواص مغذی زیادی دارد و برای سلامت و تقویت سیستم …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه آش کشک ساده

طرز تهیه آش کشک برای 4 نفر طرز تهیه آش کشک تهرانی طرز تهیه آش کشک شیرازی طرز تهیه آش کشک با بلغور طرز تهیه آش کشک مجلسی طرز تهیه آش کشک اصفهانی طرز تهیه آش کشک با برنج طرز تهیه آش کشک برای دو نفر

آش کشک یکی از انواع آش های قدیمی و سنتی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش کشک ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
لوبیا چیتی½ لیوان
عدس½ لیوان
سبز آشی۶۰۰ گرم
بلغور گندم½ لیوان
سیر۲ حبه
پیاز۲ عدد بزرگ
نعناع خشک۱  قاشق غذاخوری
کشکحدود ۱ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش کشک ساده

مرحله اول

برای تهیه آش کشک ساده ابتدا لوبیا چیتی، عدس و بلغور را از چند ساعت قبل به صورت جداگانه داخل سه کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند. در ادامه مواد را پس از خیس خوردن، آبکشی می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله لوبیا چیتی را به همراه بلغور داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا بلغور و لوبیا به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند و نرم شوند.

مرحله سوم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه عدس را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه سبزی آشی را به صورت درشت خرد می کنیم، سپس به قابلمه می افزاییم. پس از اضافه کردن سبزی، دیگر نباید درب قابلمه را ببندیم.

مرحله چهارم

در همین حین پیاز را به صورت خلالی نازک و یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه پیاز طلایی شد، آنرا از تابه خارج می کنیم. در ادامه سیرها را به صورت خلالی نازک خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. سیرها را فقط در حدی تفت می دهیم کهتغییر رنگ دهند، سپس از تابه خارج می کنیم.

مرحله ششم

در آخر نعناع خشک را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و فقط در حد یک دقیقه تفت می دهیم. در ادامه نصف پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به قابلمه اضافه کرده و با آش مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه آش به خوبی لعاب انداخت و جا افتاد، کشک را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در نهایت نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و پس از اینکه آش جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 1 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.