مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیتزا لقمه ای، پیش غذای مجلسی و فوری!

طرز تهیه پیتزا لقمه ای، پیش غذای مجلسی و فوری!

طرز تهیه پیتزا لقمه ای پیتزا لقمه‌ای یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود و طعمی فوق‌العاده …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه خورش مرغ و قیسی، غذای مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه خورش مرغ و قیسی، غذای مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه خورش مرغ و قیسی خورش مرغ و قیسی یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود …

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ , دستور پخت کباب کوبیده مخلوط گوشت و مرغ

کباب کوبیده دو رنگ یکی از انواع رسپی های کوبیده است که به صورت ترکیبی با گوشت مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
سینه مرغ چرخ شده۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد متوسط
پودر زعفرانبه مقدار کافی
نمک۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب کوبیده دو رنگ

مرحله اول

برای تهیه کباب کوبیده دو رنگ ساده ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه چرخ می کنیم. در ادامه گوشت سینه مرغ را مکعبی خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا تکه های گوشت سینه مرغ را درون چرخ گوشت قرار می دهیم و درون یک کاسه مجزا ۲ مرتبه چرخ می کنیم. در ادامه پوست ۱ عدد پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله آب اضافی پیاز را جدا می کنیم، سپس به سینه مرغ چرخ شده اضافه می کنیم. در ادامه زعفران را به همراه نمک به سینه مرغ چرخ شده اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا مایه کباب کاملا ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا پوست پیاز باقی مانده را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پیاز را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی پیاز گرفته شود، سپس  آن را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله نمک گوشت چرخ کرده را اندازه می کنیم، سپس ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه گوشت چرخ کرده را چند بار محکم به دیواره های کاسه می کوبیم تا گوشت کاملا منسجم شود.

مرحله ششم

حالا با دست خیس مقداری از مایه گوشت چرخ کرده بر می داریم، سپس به صورت نگینی ابتدای سیخ فیکس می کنیم. در ادامه هم اندازه مقدار گوشت چرخ کرده از مایه سینه مرغ چرخ کرده بر می داریم و به صورت نگینی به سیخ می کشیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به همین روش کباب ها را یکی درمیان به سیخ می کشیم. برای روش دیگر سیخ کباب را روی سطح کار قرار می دهیم، سپس با دست مرطوب مقداری از مایه گوشت چرخ کرده بر می داریم و روی سیخ قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا مایه کباب را روی سطح سیخ پهن می کنیم، سپس با انگشت شست و سبابه آن را روی سیخ فیکس می کنیم. در ادامه سیخ را به آرامی بر می گردانیم و طرف دیگر آن از مایه کباب سینه مرغ چرخ کرده قرار می دهیم.

مرحله نهم

در این مرحله کباب ها را به هم می چسبانیم، سپس ذغال ها را به صورت یکدست روشن می کنیم و سیخ ها را روی منقل می چینیم. در ادامه سیخ ها را با سرعت عمل بالا روی حرارت می چرخانیم تا گوشت بر اثر حرارت جمع شود.

مرحله دهم

در نهایت زمانی که کباب ها روی سیخ فیکس شدند اجازه می دهیم یک طرف آن ها کاملا بپزد، سپس سیخ ها را بر می گردانیم و اجازه می دهیم طرف دیگر آن کاملا مغز پخت شود. در آخر کباب را به همراه گوجه فرنگی کبابی سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.