مطالب پر بازدید
طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت و طعمی بی نظیر

طرز تهیه تاس کباب ساده با گوشت و طعمی بی نظیر

طرز تهیه تاس کباب ساده تاس کباب از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه زیره پلو، غذای مجلسی و خوشمزه کرمانی!

طرز تهیه زیره پلو، غذای مجلسی و خوشمزه کرمانی!

طرز تهیه زیره پلو زیره پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه، سنتی و اصیل کرمان است که طعمی فوق‌العاده دارد، این غذای پر …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه پیتزا صبحانه

طرز تهیه پیتزا صبحانه , دستور پخت پیتزا بدون خمیر برای صبحانه

پیتزا صبحانه یکی از انواع پیتزاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا صبحانه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۳ عدد بزرگ
فلفل دلمه ای سبز و قرمز۱ عدد
پنیر پیتزابه اندازه کافی
سوسیس۴ عدد
نمک و فلفل قرمزبه مقدار کافی
فلفل سیاه، آویشن و پاپریکابه مقدار کافی

طرز تهیه پیتزا صبحانه

مرحله اول

برای تهیه پیتزا صبحانه ساده ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه سیب زمینی را از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود.

مرحله دوم

حالا مقداری نمک، فلفل قرمز، فلفل سیاه ، آویشن و پاپریکا به سیب زمینی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا سیب زمینی طعم دار شود. در ادامه سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و سیب زمینی را درون آن پهن می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله روی سیب رمینی را با پنیر پیتزا می پوشانیم. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم و اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه فلفل دلمه ای را می شوییم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

حالا کاور سوسیس را جدا می کنیم، سپس به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم. در ادامه فلفل دلمه ای خرد شده را به صورت پخش روی پنیر پیتزا می ریزیم، سپس ورقه های سوسیس را روی پنیر پیتزا قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیتزا را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود. در صورتی که فر نداشته باشیم، می توانیم این پیتزا را روی گاز با تابه نیز درست کنیم.

مرحله ششم

برای این منظور مواد را به همان ترتیبی که درون ظرف فر چیدیم، درون یک تابه مناسب می چینیم، سپس تابه را روی شعله پخش کن با حرارت ملایم قرار می دهیم تا به طور کامل بپزد. در نهایت پیتزا را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.