طرز تهیه نان کنجدی به روش خانگی و با طعم بی نظیر
طرز تهیه نان کنجدی
نان کنجدی یکی از انواع نان های ساده و خوشمزه بین المللی است که معمولا در وعده های صبحانه یا عصرانه سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کنجدی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان کنجدی | |
آرد فانتزی | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۲۰ گرم |
خمیر مایه فوری | ۵ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
شیر | ۱۵۰ گرم |
ماست | ۳۰ گرم |
روغن مایع | ۴۰ گرم |
کنجد | به مقدار کافی |
شیره انگور | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ۶۰ گرم |
طرز تهیه نان کنجدی
مرحله اول
برای تهیه نان کنجدی خانگی ابتدای کار آرد را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه خمیر مایه فوری و نمک به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه ماست به مخلوط آرد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود. در ادامه روغن مایع را به تدریج به خمیر اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا روغن به خورد خمیر برود.
مرحله سوم
در این مرحله خمیر را چانه می گیریم و درون یک کاسه مناسب قرار می دهیم، سپس روی خمیرهای چانه شده را با سلفون می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در یک جای گرم استراحت کند تا حجم آن ها دو برابر شود.
مرحله چهارم
حالا پس از گذشت این زمان خمیر را به ۱۰ قسمت یکسان تقسیم می کنیم، سپس چانه ها را روی سطح کار قرار می دهیم و با دست باز می کنیم. در ادامه مواد دلخواه (گردو، خرما و نوتلا) را وسط هر چانه قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را مجددا چانه می گیریم، سپس آب را با شیره انگور مخلوط می کنیم و خمیر را درون مخلوط آب و شیره انگور قرار می دهیم. در ادامه خمیر ها را درون کنجد می غلطانیم تا کاملا با کنجد کاور شود.
مرحله ششم
حالا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر کاملا گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای آماده شده را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله روی خمیرها را با کیسه فریزر می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۵ دقیقه استراحت کنند. در ادامه پس از گذشت این زمان مقداری آب روی نان ها اسپری می کنیم و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هشتم
در نهایت اجازه می دهیم نان های کنجدی درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. در ادامه زمانی که اطراف نان ها کنجدی طلایی شد، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم نان ها کاملا خنک شوند، سپس با چای سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- lida.chpi
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه قیمه لاهیجانی مجلسی به روش سنتی و اصیل شمالی
- طرز تهیه خورش توت فرنگی فوق العاده خوشمزه و شیک برای مهمانی
- تونیک مانتویی دخترانه فوق العاده شیک؛ طرح های ترند شده و جذاب
- شومیز نخی خانگی زنانه فوق العاده شیک برای روزهای گرم تابستان
- مدل طلا برای نوزاد با طرح های شیک و متفاوت؛ خاص ترین ها را اینجا ببینید!