مطالب پر بازدید
طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خونگی و لذیذ با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ خونگی و لذیذ با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ کباب تابه ای مرغ یکی از انواع کباب های فوری و خوشمزه ایرانی است که ورژن تغییر …

طرز تهیه مشته بادمجان به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مشته بادمجان به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مشته بادمجان مشته بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه کتلت اصفهانی

طرز تهیه کتلت اصفهانی , دستور پخت کتلت اصفهانی

کتلت اصفهانی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه شهر اصفهان است که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت اصفهانی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
سیب زمینی۵ عدد متوسط
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه۱ قاشق چایخوری
مرزه۱ قاشق غذاخوری
پودر کاری½ قاشق چایخوری
آرد۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کتلت اصفهانی

مرحله اول

برای تهیه کتلت اصفهانی مجلسی ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک خرد می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و درون یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی ها را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم و می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی و پیاز را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر کاری، مرزه و آرد به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم.

مرحله چهارم

حالا روی کاسه حاوی مواد کتلت را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند تا مزه ها با هم ترکیب شوند. در ادامه پس از گذشت این زمان مواد کتلت را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه مقداری از مواد کتلت بر می داریم، سپس در دست فرم می دهیم.

مرحله ششم

حالا کتلت را درون تابه قرار می دهیم و به صورت کامل سرخ می کنیم. تمام کتلت ها را به همین صورت آماده کرده و سرخ می کنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 1 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.