طرز تهیه کتلت آبدار ساده به روش شمالی و با طعم بی نظیر
طرز تهیه کتلت آبدار ساده
کتلت آبدار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمال کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت آبدار ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کتلت آبدار ساده
مرحله اول
برای تهیه کتلت آبدار خوشمزه ابتدا پیاز و سیب زمینی ها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی مواد رنده شده را با دست می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی سیب زمینی و پیاز اضافه می کنیم، سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه مایه کتلت آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا به صورت گرد درون دستانمان شکل می دهیم.
مرحله پنجم
حالا مایه کتلت را با کف دست تخت می کنیم و درون روغن می اندازیم تا به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.
مرحله ششم
در این مرحله کتلت های سرخ شده را از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تابه را با دستمال تمیز می کنیم، سپس مجدد کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.
مرحله هفتم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مجددا یک تا دو دقیقه مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می کنیم، سپس صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله نهم
در این مرحله کتلت ها را به همراه گوجه فرنگی ها به سس اضافه می کنیم، سپس حرارت را کم می کنیم تا سس کمی غلیظ شود و طعم آن به خورد کتلت ها برود. در نهایت این کتلت خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پیراهن مخمل شیک و پوشیده؛ ۱۵ ایده برای جذابیت تمامعیار!
- شومیز چینچینی زنانه؛ ۱۵ عکس خاص از استایلهای روزمره و مهمانی
- مانتو ارغوانی ترندی؛ با این مانتو دیگه نیازی به فکر کردن به استایل نداری
- لباس عروس جذاب و شیک؛ ۱۵ مدل جدید که امسال حسابی مد شده!
- آشپزخانه جزیره دار مدرن؛ ۱۵ مدل طراحی خاص و چشمگیر برای خانههای امروزی
- کت سنتی شیک زنانه؛ ۱۵ مدل خاص با طرحهای چشمنواز برای بانوان باسلیقه
- منبع :
- mamane._yekta