طرز تهیه کتلت آبدار ساده به روش شمالی و با طعم بی نظیر

طرز تهیه کتلت آبدار ساده

کتلت آبدار , طرز تهیه کتلت آبدار ساده , دستور پخت کتلت آبدار شمالی گیلانی

کتلت آبدار یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های شمال کشورمان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت آبدار ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
سیب زمینی۴ عدد متوسط
پیاز۱ عدد بزرگ
تخم مرغ۱ عدد
آرد سوخاری۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت آبدار ساده

مرحله اول

برای تهیه کتلت آبدار خوشمزه ابتدا پیاز و سیب زمینی ها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی مواد رنده شده را با دست می گیریم، سپس داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه حاوی سیب زمینی و پیاز اضافه می کنیم، سپس مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست ورز می دهیم تا یکدست شوند.

مرحله سوم

پس از اینکه مایه کتلت آماده شد، روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با هم تلفیق شود. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا به صورت گرد درون دستانمان شکل می دهیم.

مرحله پنجم

حالا مایه کتلت را با کف دست تخت می کنیم و درون روغن می اندازیم تا به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.

مرحله ششم

در این مرحله کتلت های سرخ شده را از روغن خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه تابه را با دستمال تمیز می کنیم، سپس مجدد کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. حالا صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا مجددا یک تا دو دقیقه مواد را تفت می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود. در ادامه ۱ لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می کنیم، سپس صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله نهم

در این مرحله کتلت ها را به همراه گوجه فرنگی ها به سس اضافه می کنیم، سپس حرارت را کم می کنیم تا سس کمی غلیظ شود و طعم آن به خورد کتلت ها برود. در نهایت این کتلت خوشمزه را به همراه برنج سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 25 مهر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 4.5 / 5. تعداد امتیاز: 2

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.