طرز تهیه سیب زمینی رشته ای ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سیب زمینی سوخاری سیب زمینی سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که به روش های متنوعی درست …
طرز تهیه لوبیا پلو ساده به روش رستورانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لوبیا پلو ساده لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه سیب زمینی رشته ای
سیب زمینی رشته ای یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه رستورانی است که معمولا برای تزیین غذاهای دیگر استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی رشته ای در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سیب زمینی | ۴ عدد |
آب و یخ | به مقدار کافی |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه سیب زمینی رشته ای
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی رشته ای ساده ابتدای کار پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و با دندانه های متوسط رنده، رنده می کنیم. در ادامه سیب زمینی رنده شده را چند مرتبه می شوییم تا نشاسته آن شسته شود.
مرحله دوم
حالا سیب زمیی رنده شده را درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم، سپس چند تکه یخ به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سیب زمینی رنده شده به مدت ۱ ساعت درون آب و یخ استراحت کند تا باعث تردی آن شود.
مرحله سوم
در این مرحله پس از گذشت این زمان سیب زمینی را درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه سیب زمینی رنده شده را روی یک پارچه تمیز نخی به صورت پخش می ریزیم تا کاملا خشک شود.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید سیب زمینی ها کاملا خشک شوند، در غیر این صورت در حین سرخ کردن به هم می چسبند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه ای که سیب زمینی درون آن شناور بماند روغن می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود، سپس مقداری نمک و سیب زمینی رنده شده را درون تابه می ریزیم. در ادامه به آرامی هم می زنیم تا سیب زمینی سرخ شود، سپس از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای می ریزیم.
مرحله ششم
در نهایت اجازه می دهیم روغن اضافی سیب زمینی ها به طور کامل گرفته شود. گرفتن روغن اضافی سیب زمینی خیلی مهم است، چون اگر این کار را انجام ندهیم، سیب زمینی ها پس از گذشت چند دقیقه نرم می شوند. نوش جان.
- منبع :
- shariat