طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی با گوجه طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی با تمر هندی طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی با رب انار طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی لیته طرز تهیه ترشی بادمجان دودی طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی شمالی ترشی بادمجان کبابی با گل کلم

ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم ترشی بادمجان کبابی
بادمجان۱ کیلو گرم
هویج۳ عدد
فلفل دلمه ای۲ عدد بزرگ
سیر۲ بوته
فلفل سبز تند۲ عدد
سیاه دانه۲ قاشق چایخوری
تخم گشنیز۳ قاشق چایخوری
گل کلم۱ مشت
سبزی معطربه مقدار کافی
سرکهبه مقدار کافی
نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

مرحله اول

برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس خشک می کنیم و روی شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا مغز آن پخته و نرم شود. در ادامه بادمجان را از روی حرارت بر می داریم و پوست آن را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا بادمجان را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه هویج ها را به همراه فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز ها می شوییم، سپس خشک می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر ها را می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه هویج، فلفل دلمه ای، فلفل سبز و بادمجان درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

حالا سبزی معطر (نعنا، جعفری و ترخون) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سبزیجات معطر را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزی معطر، تخم گشنیز، سیاه دانه، نمک و سرکه را به مخلوط مواد اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس می شوییم.

مرحله ششم

حالا گل کلم را درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی گل کلم کاملا خارج شده و خشک شود. در ادامه گل کلم را به مخلوط ترشی اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله هفتم

در نهایت به اندازه ای که روی ترشی را بگیرد، سرکه اضافه می کنیم، سپس درب ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم ترشی به مدت ۲ هفته درون یخچال بماند تا آماده شود. در آخر پس از گذشت این زمان ترشی را با غذا سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 اردیبهشت 1401
Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.