طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
ترشی بادمجان کبابی یکی از انواع ترشی های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ترشی بادمجان کبابی | |
بادمجان | ۱ کیلو گرم |
هویج | ۳ عدد |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۲ بوته |
فلفل سبز تند | ۲ عدد |
سیاه دانه | ۲ قاشق چایخوری |
تخم گشنیز | ۳ قاشق چایخوری |
گل کلم | ۱ مشت |
سبزی معطر | به مقدار کافی |
سرکه | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی
مرحله اول
برای تهیه ترشی بادمجان کبابی ساده ابتدای کار بادمجان را می شوییم، سپس خشک می کنیم و روی شعله گاز یا منقل ذغال قرار می دهیم تا مغز آن پخته و نرم شود. در ادامه بادمجان را از روی حرارت بر می داریم و پوست آن را جدا می کنیم.
مرحله دوم
حالا بادمجان را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه هویج ها را به همراه فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز ها می شوییم، سپس خشک می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر ها را می شوییم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم و به همراه هویج، فلفل دلمه ای، فلفل سبز و بادمجان درون یک کاسه مناسب می ریزیم و مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا سبزی معطر (نعنا، جعفری و ترخون) را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه سبزیجات معطر را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله سبزی معطر، تخم گشنیز، سیاه دانه، نمک و سرکه را به مخلوط مواد اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه گل کلم را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس می شوییم.
مرحله ششم
حالا گل کلم را درون آبکش می ریزیم، سپس اجازه می دهیم آب اضافی گل کلم کاملا خارج شده و خشک شود. در ادامه گل کلم را به مخلوط ترشی اضافه می کنیم و هم می زنیم، سپس درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.
مرحله هفتم
در نهایت به اندازه ای که روی ترشی را بگیرد، سرکه اضافه می کنیم، سپس درب ظرف را می بندیم و اجازه می دهیم ترشی به مدت ۲ هفته درون یخچال بماند تا آماده شود. در آخر پس از گذشت این زمان ترشی را با غذا سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- setareh_67