طرز تهیه سالاد کینوا به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد کینوا
سالاد کینوا یکی از انواع سالادهای سالم و رژیمی بین المللی است که با ترکیبات بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کینوا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کینوا | ۱ لیوان |
خیار | ۲ عدد بزرگ |
گوجه گیلاسی | ۱۲ عدد |
پیاز قرمز یا سفید | ۱ عدد کوچک |
پنیر فتا | ۱۰۰ گرم |
شوید | ۵۰ گرم |
آب لیمو ترش تازه | ½ لیمو ترش |
زیتون | ۹۰ گرم |
روغن زیتون | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد کینوا
مرحله اول
برای تهیه سالاد کینوا خوشمزه در ابتدای کار کینوا را می شوییم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم و آن را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب جوش بیاید و کنیوا پخته شود.
مرحله دوم
پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمانی که کینوا کاملا نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه کینوا را درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شده، سپس کاملا خشک شود.
مرحله سوم
در این مرحله خیار را از طول به ۲ قسمت مساوی برش می زنیم، سپس با فاصله ۱ سانتی متر خرد می کنیم. در ادامه گوجه گیلاسی را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه خیار درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
پیاز را به صورت خلالی نازک خرد می کنیم، سپس به همراه کنیوا به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه پنیر فتا را به تکه های مکعبی کوچکتر تقسیم می کنیم و به آرامی به کاسه اضافه می کنیم تا خرد نشود، سپس شوید را می شوییم.
مرحله پنجم
حالا شوید را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به همراه آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به کاسه اضافه می کنیم و مواد را با قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب و یکدست شوند.
مرحله ششم
در نهایت سالاد کینوا را درون یخچال قرار داده، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت کند تا سس به خورد مواد سالاد برود. پس از گذشت این زمان سالاد را به دلخواه تزیین کرده، سپس سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- _daiart_taste