طرز تهیه کتلت بوقلمون به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت بوقلمون به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت بوقلمون کتلت بوقلمون یکی از غذاهای بسیار خوشمزه ایرانی است که با گوشت بوقلمون درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه مرغ تنوری به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ تنوری به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ تنوری مرغ تنوری از غذاهای بسیار خوشمزه بین المللی است که با دستورهای بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه املت قارچ ساده کافی شاپی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه املت قارچ ساده کافی شاپی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه املت قارچ ساده املت قارچ یکی از صبحانه های خوشمزه بین المللی است که امروزه در کافه های ایرانی هم از …

طرز تهیه دست حلوا

طرز تهیه دست حلوا

دست حلوا یکی از انواع حلواهای لاکچری شمال کشورمان است که اصالت آن متعلق به شهر گیلان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دست حلوا در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم دست حلوا
آرد برنج۸۰۰ گرم
آرد قنادی۲۰۰ گرم
روغن نیمه جامد۲۵۰ گرم
شکر۵۰۰ گرم
آب۳ لیوان
گلاب½ فنجان
پودر هل۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه دست حلوا

مرحله اول

برای تهیه دست حلوا خوشمزه در ابتدای کار شهد حلوا را آماده می کنیم، برای این منظور آب را به همراه شکر درون ک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد.

مرحله دوم

پس از گذشت این مدت، زمانی که شهد کمی غلیظ شد، گلاب را به همراه پودر هل به قابلمه اضافه می کنیم، سپس آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم تا حرارت آن کم شده و ولرم شود. حالا به سراغ آماده کردن حلوا می رویم.

مرحله سوم

برای این منظور آرد قنادی و آرد برنج را درون الک ریخته و درون یک تابه مناسب الک می کنیم، سپس تابه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا بوی خامی آرد از بین رفته و کمی تغییر رنگ بدهد.

مرحله چهارم

در ادامه روغن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاملا ذوب شده و کنار می گذاریم تا ولرم شود. حالا تابه را از روی حرارت بر می داریم و آرد را درون الک ریخته، سپس ۳ مرتبه الک می کنیم و مجددا به تابه بر می گردانیم.

مرحله پنجم

حالا یکی در میان مقداری از روغن ولرم و شهد ولرم کم کم به تابه حاوی آرد ولرم اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم تا به خورد آرد بروند. در ادامه به همین ترتیب ادامه می دهیم و بین کار ۲ قاشق غذاخوری گلاب به تابه می افزاییم.

مرحله ششم

زمانی که حلوا کمی خنک شد، آنرا با دست به خوبی ورز می دهیم تا حلوا کاملا منسجم شود. در ادامه حلوای بدست آمده را درون سینی مورد نظرمان به قطر ۲ سانتی متر می ریزیم و با دست یا گوشت کوب پهن می کنیم.

مرحله هفتم

حالا روی حلوا مقداری مغز گردو خرد شده و پودر هل به صورت پخش می ریزیم، سپس با گوشت کوب فشار می دهیم تا به حلوا بچسبند. در نهایت اجازه می دهیم حلوا کاملا سفت شود، سپس به اندازه های دلخواه برش می زنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.