مطالب پر بازدید
طرز تهیه ژله فالوده به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ژله فالوده به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ژله فالوده ژله فالوده یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه دسر کاسترد با ژله مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه دسر کاسترد با ژله مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه دسر کاسترد با ژله دسر کاسترد با ژله یکی از انواع دسرهای شیک و خوشمزه است که شکلی جذاب و طعمی …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه چیز کیک بلوبری

طرز تهیه چیز کیک بلوبری , دستور پخت چیز کیک بلوبری سامان گلریز

چیز کیک بلوبری یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک بلوبری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم لایه بیسکویتی
بیسکویت پتی بور شکلاتی۲۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
مواد لازم لایه پنیری
بلوبری۳۰۰ گرم
پنیر خامه‌ای۴۰۰ گرم
خامه‌ پرچرب۱۶۰ میلی لیتر
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
پودر قند۱۲۵ گرم
پودر ژلاتین۱۰ گرم
آب سرد۵۰ میلی لیتر

طرز تهیه چیز کیک بلوبری

مرحله اول

برای تهیه چیز کیک بلوبری خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت شکلاتی را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس می کنیم تا بیسکویت حالت پودری پیدا کند. در صورت نبود غذاساز، بیسکویت را درون زیپ کیپ می ریزیم.

مرحله دوم

حالا درب زیپ کیپ را بسته و با گوشت کوب می کوبیم تا بیسکویت کاملا پودر شود. در ادامه کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شود، سپس به بیسکویت اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

زمانی که بیسکویت حالت خمیری پیدا کرد، درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس مخلوط بیسکویت را درون قالب می ریزیم. در ادامه لایه بیسکویتی را با پشت لیوان فشار می دهیم تا کاملا منسجم شود.

مرحله چهارم

حالا قالب را تا زمانی که مواد لایه پنیری آماده شود درون یخچال قرار می دهیم. در ادامه به سراغ درست کردن لایه پنیری می رویم، برای این منظور بلوبری را به همراه آب لیمو ترش تازه و پودر قند درون یک شیر جوش می ریزیم.

مرحله پنجم

در ادامه شیر جوش را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم بلوبری روی حرارت بماند تا پودر قند کاملا حل شود. زمانی که پودر قند حل و بلوبری ها نرم شدند شیر جوش را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم مخلوط بلوبری کاملا خنک شود، سپس پودر ژلاتین را به همراه آب سرد درون یک کاسه مناسب می ریزیم و بدون مخلوط کردن اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند تا حالت اسفنجی پیدا کند.

مرحله هفتم

پس از گذشت این زمان ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخاری کتری بنماری می کنیم تا کاملا شفاف شود. در ادامه پنیر خامه ای را درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم.

مرحله هشتم

پس از اینکه پنیر خامه ای نرم شد، خامه پرچرب را به همراه عصاره وانیل به کاسه اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه مخلوط بلوبری خنک شده را به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم.

مرحله نهم

حالا ۲ قاشق از مواد پنیری به ژلاتین می افزاییم و مخلوط کرده، سپس ژلاتین را به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه مجددا مواد پنیری را مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شده، سپس قالب را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله دهم

در نهایت مواد پنیری را روی لایه بیسکویتی ریخته، سپس روی آنرا کاملا صاف می کنیم و مجددا قالب را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا لایه پنیری سفت شود. پس از گذشت این زمان چیز کیک را سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 24 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.