مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه کباب مراکشی به روش رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب مراکشی به روش رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کباب مراکشی کباب مراکشی یکی از انواع کباب‌های خوشمزه و فوق‌العاده است که اصالت آن به کشور مراکش برمی‌گردد، این کباب …

طرز تهیه سالاد عدس به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد عدس به روش ساده و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد عدس سالاد عدس از سالادهای محبوب بین المللی است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده …

طرز تهیه سالاد روسی

طرز تهیه سالاد روسی با پیازچه طرز تهیه سالاد روسی با کلم سفید طرز تهیه سالاد روسی با لبو طرز تهیه سالاد روسی قالبی فیلم طرز تهیه سالاد روسی سالاد روسی با ذرت طرز تهیه سالاد روسی دونفره طرز تهیه سالاد روسی رژیمی

سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد روسی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم سالاد روسی
هویج۱ عدد
کالباس۵۰۰ گرم
خیارشور۲۵۰ گرم
سیب زمینی۵۰۰ گرم
کنسرو نخود فرنگی۲ قاشق غذاخوری
شوید تازهبه اندازه کافی
سس مایونزبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد روسی

مرحله اول

برای تهیه سالاد روسی خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را درون یک قابلمه مناسب گذاشته و به اندازه ای که روی آنها را بگیرد آب اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

زمانی که سیب زمینی ها پخته شدند، آنها را از قابلمه جدا کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و به صورت مکعبی متوسط خرد می کنیم، سپس درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا کالباس و خیارشور را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه نخود فرنگی به کاسه می افزاییم. در ادامه پوست هویج را جدا می کنیم و با دندانه های درشت رنده، رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در صورت تمایل می توانید هویج را آب پز کنید و به صورت نگینی خرد کرده، سپس به کاسه اضافه کنید. در ادامه مقداری سس مایونز را به همراه مقداری فلفل سیاه و نمک به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سالاد را با قاشق به آرامی زیر و رو می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. در ادامه مقداری شوید خشک به کاسه اضافه کرده و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم، سپس به مدت ۱ تا ۲ ساعت درون یخچال می گذاریم.

مرحله ششم

توصیه می شود این نوع سالاد را همانند سالاد ماکارونی با سس زیاد سرو کنید. در نهایت پس از گذشت این مدت، زمانی که مزه ها با هم ترکیب شدند، سالاد را از یخچال خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 8 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.