طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی ساده با طعمی بی نظیر
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه شیرینی کنجدی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی کنجدی شیرینی کنجدی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و مجلسی است که با روش های ساده ای درست می …
طرز تهیه کلوچه لاری به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کلوچه لاری کلوچه لاری یکی از انواع کلوچه های قدیمی و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می …
طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی
کوکی ترکدار شکلاتی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که بافت آن نرم و لطیف می باشد و طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کوکی ترکدار شکلاتی | |
پودر کاکائو | ۱ پیمانه |
آرد | ۲ پیمانه |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
روغن مایع | ½ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بکینگ پودر | ۲ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر قهوه (قابل حذف) | ۱ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱ پیمانه |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوکی ترکدار شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه کوکی ترکدار شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار پودر کاکائو را به همراه شکر و روغن مایع را درون یک ظرف مناسب ریخته، سپس با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی به کاسه اضافه کرده و هرکدام را به مدت ۳۰ ثانیه هم می زنیم، سپس بین کار کاسه را دورگیری می کنیم تا تخم مرغ ها به صورت یکدست هم زده شوند. در ادامه وانیل را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
مجددا مواد درون کاسه را مخلوط می کنیم، سپس آرد را به همراه بکینگ پودر، نمک و پودر قهوه را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله چهارم
توجه داشته باشید مقصود از اضافه کردن پودر قهوه، قوی تر کردن طعم شکلات است. در ادامه روی کاسه حاوی خمیر کوکی را با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۴ تا ۱۲ ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس پود قند را درون الک ریخته و درون یک کاسه گود الک می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر کوکی جدا کرده و به شکل توپک هایی به ضخامت دو نیم سانت درست می کنیم. در ادامه توپک ها را درون کاسه حاوی پودر قند می غلطانیم تا سطح آنرا را کاملا کاور کند.
مرحله هفتم
حالا توپک ها را با حفظ فاصله درون سینی فر می چینیم و سینی را طبقه میانی فر قرار می دهیم تا کوکی ها به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزند. دقت کنید رعایت فاصله بین کوکی ها به دلیل آن است که پس از پخت پهن می شوند و به هم می چسبند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بدون دست زدن به کوکی ها اجازه می دهیم کاملا خنک شوند. زمانی که کوکی ها خنک شدند، آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani