طرز تهیه بورک گوشت چرخ کرده و قارچ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک گوشت
بورک گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که شباهت زیادی به سمبوسه ایرانی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک گوشت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
خمیر یوفکا | ۱۲ برگ |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
قارچ | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | ۲ عدد |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
پودر آویشن | ½ قاشق مرباخوری |
زیره | ۱ قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم رومال | |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه بورک گوشت
مرحله اول
برای تهیه بورک گوشت خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به همراه فلفل دلمه ای رنگی و قارچ به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله پیاز خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز طلایی و سرخ شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شده و تغییر رنگ بدهد.
مرحله سوم
حالا مقداری نمک، فلفل سیاه به همراه پودر آویشن و زیره به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم.
مرحله چهارم
زمانی که آب میان بافتی قارچ کشیده شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شده، سپس رنگ باز کند. در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.
مرحله پنجم
در این مرحله یک ورق خمیر یوفکا روی سطح کار قرار داده و روی آنرا با یک برس آغشته به آب، مرطوب می کنیم. حالا مقداری از مواد میانی روی خمیر ریخته، سپس روی مواد میانی را با پنیر پیتزا می پوشانیم.
مرحله ششم
در این مرحله خمیر یوفکا را به صورت لوله ای رول کرده و لبه های آن را مجددا با برس مرطوب کرده و فیکس می کنیم تا مواد میانی از خمیر خارج نشود. حالا مراحل را به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شوند.
مرحله هفتم
در ادامه سینی فر را با مقداری روغن مایع چرب کرده، سپس بورک ها را درون آن می چینیم. حالا تخم مرغ را به همراه شیر مخلوط کرده و به کمک برس روی بورک ها را رومال می کنیم و مقداری کنجد روی آنها می پاشیم.
مرحله هشتم
در این مرحله سینی را طبقه وسط فر قرار داده و اجازه می دهیم بورک ها به مدت ۲۰ دقیقه بپزند. پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده و بورک ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس با جعفری خرد شده تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani
مطالب پربازدید از سراسر وب
- طرز تهیه پامادور فوق العاده خوشمزه و ساده به روش سنتی رشتی!
- طرز تهیه خورش فاصولیه؛ نکاتی برای پخت بهتر و طعم لذیذ
- ایده دیزاین و چیدمان میوه برای مجالس بسیار مهم و خاص مثل خواستگاری
- مدل ناخن سبز خوشرنگ فوق العاده خاص برای کسانی که می خواهند بدرخشند!
- طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!