طرز تهیه نان باگت به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش نخود فرنگی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش نخود فرنگی خورش نخود فرنگی یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی درست …
طرز تهیه خورش مرغ هندی مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش مرغ هندی خورش مرغ هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور هند است که با رسپی های مختلفی …
طرز تهیه کوکی پسته ای، شیرینی جذاب و بسیار لاکچری!
طرز تهیه کوکی پسته کوکی پسته یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد این شیرینی خوش …
طرز تهیه نان باگت
نان باگت یکی از انواع نان های پرطرفدار و پر مصرف در ایران است که معمولا برای غذاهای ساندویچی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان باگت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان باگت | |
آرد سفید گندم | ۳ پیمانه |
آب ولرم | ⅔ پیمانه |
شیر ولرم | ½ پیماننه |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۳۰ گرم |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان باگت
مرحله اول
برای تهیه نان باگت به روش خانگی در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود. در ادامه آرد را درون یک کاسه مناسب الک کرده و شکر را به آن می افزاییم.
مرحله دوم
حالا خمیر مایه فوری و نمک را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد خشک با هم ترکیب شوند. در ادامه شیر ولرم را به همراه آب ولرم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.
مرحله سوم
در این مرحله کره نرم را به کاسه اضافه کرده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. پس از گذشت این زمان در صورتی که خمیر چسبنده بود مجددا مقداری آرد به اضافه کرده و ورز می دهیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را درون یک کاسه چرب گذاشته و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان مجددا خمیر را ورز می دهیم.
مرحله پنجم
زمانی که پف خمیر گرفته شد، آنرا به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را چانه می گیریم. در ادامه هر چانه را با ورنه پهن کرده و رول می کنیم، سپس خط اتصال و دو طرف خمیر را با دست می پوشانیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای فرم داده شده را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم. در ادامه روی خمیرها را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت دیگر استراحت کنند.
مرحله هفتم
۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه مقداری کنجد روی خمیرها ریخته و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم. تا به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این مدت، زمانی که روی نان ها طلایی و خوشرنگ شد، سینی را از فر خارج کرده، سپس روی نان ها را با یک پاچه نازک می پوشانیم تا خنک شوند. زمانی که نان ها خنک شدند، سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- sj_food_sj