طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل به روش سنتی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل به روش سنتی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیل آش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که همیشه طرفداران زیادی دارد. یکی از انواع …

طرز تهیه نان باگت

طرز تهیه نان باگت با مایکروویو طرز تهیه نان باگت آپارات طرز تهیه نان باگت فرانسوی طرز تهیه نان باگت صنعتی طرز تهیه نان ساندویچی طرز تهیه نان باگت خانگی با آرد گندم طرز تهیه نان باگت نمناک طرز تهیه نان باگت آشپزخانه کوچک من

نان باگت یکی از انواع نان های پرطرفدار و پر مصرف در ایران است که معمولا برای غذاهای ساندویچی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان باگت در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم نان باگت
آرد سفید گندم۳ پیمانه
آب ولرم⅔ پیمانه
شیر ولرم½ پیماننه
خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
کره۳۰ گرم
نمک½ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان باگت

مرحله اول

برای تهیه نان باگت به روش خانگی در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط یکی شود. در ادامه آرد را درون یک کاسه مناسب الک کرده و شکر را به آن می افزاییم.

مرحله دوم

حالا خمیر مایه فوری و نمک را به کاسه اضافه کرده و به خوبی هم می زنیم تا مواد خشک با هم ترکیب شوند. در ادامه شیر ولرم را به همراه آب ولرم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود.

مرحله سوم

در این مرحله کره نرم را به کاسه اضافه کرده و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز می دهیم تا کره جذب خمیر شود. پس از گذشت این زمان در صورتی که خمیر چسبنده بود مجددا مقداری آرد به اضافه کرده و ورز می دهیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را درون یک کاسه چرب گذاشته و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. پس از گذشت این زمان مجددا خمیر را ورز می دهیم.

مرحله پنجم

زمانی که پف خمیر گرفته شد، آنرا به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را چانه می گیریم. در ادامه هر چانه را با ورنه پهن کرده و رول می کنیم، سپس خط اتصال و دو طرف خمیر را با دست  می پوشانیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس خمیرهای فرم داده شده را با فاصله از هم درون سینی فر می چینیم. در ادامه روی خمیرها را با سلفون پوشانده و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت دیگر استراحت کنند.

مرحله هفتم

۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه مقداری کنجد روی خمیرها ریخته و سینی را طبقه وسط فر می گذاریم. تا به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.

مرحله هشتم

پس از گذشت این مدت، زمانی که روی نان ها طلایی و خوشرنگ شد، سینی را از فر خارج کرده، سپس روی نان ها را با یک پاچه نازک می پوشانیم تا خنک شوند. زمانی که نان ها خنک شدند، سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 27 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.