طرز تهیه بورک لاهماجون به روش ترکیه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه بورک لاهماجون
بورک لاهماجون یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه مخصوص ترکیه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک لاهماجون در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم بورک لاهماجون | |
خمیر یوفکا | ۵ عدد |
مواد لازم میانی بورک | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیر | ۱ حبه |
روغن مایع | ½ فنجان |
رب گوجه فرنگی | ½ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه، زیره و نمک | از هر کدام ۱ قاشق چایخوری |
جعفری تازه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
شیر | ۱ فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
سفیده تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم برای رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه بورک لاهماجون
مرحله اول
برای تهیه بورک لاهماجون خوشمزه در ابتدای کار مواد میانی را آماده می کنیم، برای این منظور گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه فرنگی، روغن مایع، فلفل سیاه، زیره، نمک و مقداری جعفری تازه درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا پیاز و فلفل سبز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس گوجه فرنگی ها را به همراه سیر با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه پیاز، فلفل سبز، سیر و پوره گوجه فرنگی را به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
در این مرحله روی مواد میانی را با سلفون می پوشانیم، سپس درون یخچال می گذاریم تا استراحت کند. حالا به سراغ درست کردن سس می رویم برای این منظور شیر را به همراه روغن مایع، سفیده تخم مرغ و نمک مخلوط می کنیم تا ترکیب شوند.
مرحله چهارم
حالا خمیر یوفکا را با استفاده از قیچی به شکل مثلث برش می زنیم، سپس مقداری از سس با کمک برس روی خمیر می مالیم. در ادامه انتهای مثلث یک سیخ چوبی گذاشته و به صورتی که مقداری از نوک خمیر باقی بماند رول می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله دو طرف خمیر را به سمت هم جمع کرده سپس سیخ چوبی را از خمیر خارج می کنیم. حالا به آرامی دو طرف خمیر را به هم متصل کرده و قسمت باقیمانده آنرا به سمت داخل جمع می کنیم تا از باز شدن خمیر جلوگیری کند.
مرحله ششم
در ادامه همه خمیر یوفکاها را به همین شکل درست کرده، سپس فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. حالا سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیرها را درون سینی فر می چینیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری از مواد گوشتی وسط خمیرها ریخته و کاملا پر می کنیم، سپس اطراف خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کرده و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا بورک ها به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته و طلایی شوند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان سینی را از فر خارج کرده، سپس بورک ها را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در نهایت بورک ها را با مقداری جعفری خرد شده و اسلایس های لیمو ترش تازه تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو سوزن دوزی مجلسی: با این مدلها همیشه خوشاستایل باش
- ایدههای برتر شومیز شلوار مجلسی ترند؛ نگاهی به ۱۵ استایل خاص و متفاوت
- ناب ترین اشعار کوتاه، عاشقانه و با معنی فروغ فرخزاد + تصاویر زیبا
- قابلمه طرحدار لعابی؛ ۱۵ مدل برای دکوراسیون آشپزخانههای مدرن و جذاب
- نگاهی به ۱۵ گلدون فانتزی جذاب خاص؛ بهترین مدلها برای عاشقان دکوراسیون متفاوت
- منبع :
- yemali_mutfak