طرز تهیه نان پنیری مخصوص به روش خانگی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه نان پنیری
نان پنیری یکی از انواع نان های خوشمزه و مغزدار است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم نان پنیری | |
آرد | ۲ و ¼ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
خمیر مایه فوری | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
ماست | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۳ قاشق غذاخوری |
پنیر سفید | به مقدار کافی |
مواد لازم رومال | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
زعفران دم کرده غلیظ | ۱ قاشق غذاخوری |
شیر | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان پنیری
مرحله اول
برای تهیه نان پنیری خوشمزه در ابتدای کار شیر ولرم را به همراه خمیر مایه و شکر درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کمی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند. در ادامه زرده تخم مرغ را از سفیده ی آن جدا می کنیم.
مرحله دوم
حالا زرده تخم مرغ را برای رومال کنار می گذاریم و سفیده تخم مرغ را به همراه روغن زیتون به کاسه اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه یکدست شود. در ادامه آرد را به همراه بیکینگ پودر و نمک درون الک می ریزیم.
مرحله سوم
حالا مواد خشک را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه می افزاییم و ورز می دهیم تا خمیری نرم و یکدست که به دست نمی چسبد حاصل شود. توجه داشته باشید آرد را کنترل شده به کاسه بیفزایید تا خمیر سفت نشود.
مرحله چهارم
در ادامه خمیر را چانه می گیریم و درون یک کاسه چرب شده قرار می دهیم، سپس روی کاسه را با سلفون و یک پارچه می پوشانیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله پنجم
۱۵ دقیقه قبل از اتمام استراحت خمیر فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در ادامه خمیر را مجددا ورز می دهیم تا پف اضافه آن گرفته شود، سپس درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی می پوشانیم.
مرحله ششم
در ادامه خمیر را درون قالب گذاشته و فیکس می کنیم، سپس خمیر را به صورت پیتزا به ۸ برش یکسان تقسیم می کنیم. حالا به صورتی که ۱ سانتی متر از لبه های خمیر فاصله داشته باشد با انگشت روی خمیر حفره ایجاد می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مقداری پنیر سفید را به اندازه خط های برش خمیر خرد می کنیم، سپس روی خط ها قرار می دهیم. در ادامه مجددا روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱۰ دقیقه استراحت کند.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان روی خمیر را با مخلوط زرده تخم مرغ، شیر و زعفران رومال می کنیم، سپس مقداری کنجد به صورت پخش روی آن می ریزیم. حالا قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه می دهیم نان به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله نهم
پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده تا روی نان طلایی و خوشرنگ شود. در ادامه قالب را از فر خارج کرده و روی نان را با مقداری کره رومال می کنیم و پس از خنک شدن سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- merii_cook