طرز تهیه بامیه ساده به روش بازاری و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیر عسلی به روش بازاری و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیر عسلی شیر عسلی یکی از مواد شیرینی پزی است که برای تهیه برخی از کیک ها، بستنی ها و دسرها …
طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!
طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آشهای خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست میشود، …
طرز تهیه اگردک ماسوله به روش خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه اگردک ماسوله اگردک یکی از شیرینیهای محلی و سوغات شهر ماسوله است که در بسیاری از شهرهای دیگر هم با روشهای …
طرز تهیه بامیه
بامیه یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا در ماه مبارک رمضان به همراه زولبیا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم بامیه | |
آب | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
کره | ۲۰ گرم |
عسل یا شربت بار | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
مواد لازم شربت بار | |
آب | ۱ لیوان |
شکر | ۲ لیوان |
جوهر لیمو | ۱ قاشق چایخوری |
چوب دارچین | ۱ تکه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ¼ پیمانه |
گلوکز | ۱ قاشق غذاخوری سرپر |
طرز تهیه بامیه
مرحله اول
برای تهیه بامیه به روش خانگی در ابتدای کار به سراغ درست کردن شربت بار می رویم، برای این منظور آب را به همراه شکر و چوب دارچین درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله دوم
حالا بدون هم زدن اجازه می دهیم ذرات شکر کاملا حل شوند، سپس جوهر لیمو را با ۱ قاشق غذاخوری آب مخلوط کرده و با فرچه آغشته به آن اطراف قابلمه را همواره تمیز می کنیم تا شربت شکرک نزند.
مرحله سوم
زمانی که شکر حل شد، گلاب و زعفران را به قابلمه اضافه کرده، سپس اجازه می دهیم شربت به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد تا به قوام برسد. پس از گذشت این زمان گلوکز را به قابلمه اضافه کرده و هم می زنیم تا گلوکز حل شود.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم شربت بار کاملا خنک شود. در ادامه آب را به همراه کره و شربت بار درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا از اطراف ریز بجوشد.
مرحله پنجم
زمانی که به صورت ریز جوشید، آرد را یکباره درون قابلمه الک کرده و با لیسک به مدت ۸ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا خمیر درون قابلمه جمع شود. به این مرحله به اصطلاح داغ زدن خمیر گفته می شود.
مرحله ششم
توجه داشته باشیم مرحله داغ زدن را به خوبی انجام دهیم تا آب اضافی خمیر کشیده شود تا در نهایت بامیه تردی داشته باشیم. پس از گذشت ۸ دقیقه قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم خمیر ولرم شود.
مرحله هفتم
در ادامه خمیر را درون یک کاسه منتقل کرده و تخم مرغ ها را دانه دانه به آن می افزاییم با تخم مرغ آخر وانیل را اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر کدام آنرا به مدت ۲ دقیقه به خوبی هم می زنیم تا خمیر بسیار چسبنده شود.
مرحله هشتم
حالا خمیر را درون قیف ماسوره دار با سر ماسوره دلخواه می ریزیم. در ادامه به اندازه ای که بامیه ها درون آن شناور بماند به تابه روغن مایع می افزاییمو حالا بامیه ها را به صورت کوچک درون تابه پایپ می کنیم.
مرحله نهم
توجه داشته باشید بامیه ها درون روغن سرد پایپ شوند. حالا تابه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم بامیه ها کاملا پخته و طلایی شوند. قبل از فرم گرفتن بامیه ها آنها را با قاشق یا هر چیز دیگر جابجا نکنید.
مرحله دهم
زمانی که بامیه ها کاملا طلایی و خوشرنگ شدند، آنها را از روغن جدا کرده و بلافاصله درون شربت خنک شده می ریزیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه بامیه ها را درون آبکش ریخته تا شربت اضافی از آنها خارج شود.
مرحله یازدهم
زمانی که شربت اضافی بامیه های ریخته شد، آنها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به دلخواه با خلال پسته، پودر نارگیل یا کنجد تزیین می کنیم. در نهایت بامیه ها را به همراه چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- merii_cook