طرز تهیه پنینی مرغ به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنینی مرغ

طرز تهیه پنینی مرغ و بادمجان طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز فیلم طرز تهیه پنینی مرغ طرز تهیه پنینی مرغ ایتالیایی طرز تهیه پنینی مرغ و قارچ طرز تهیه پنینی مرغ با سس پستو

پنینی مرغ یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و محبوب ایتالیا است که به عنوان یک غذای بین المللی محسوب شده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنینی مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد درشت
فلفل سبز۲ عدد
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای½ فلفل دلمه ای
کنسرو قارچ۱ قوطی
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
خیارشور½ پیمانه
سس هزار جزیره۳ قاشق غذاخوری
پنیر ورقه ای۱ بسته
نان برگربه مقدار کافی
زردچوبه، پودرسیر و پاپریکابه مقدار کافی
فلفل سیاه و نمکبه مقدار کافی

طرز تهیه پنینی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پنینی مرغ خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس پیاز را با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به آن می‌ افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و شیشه‌ ای شود، سپس سیر را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. زمانی که عطر سیر آزاد شد سینه مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مقداری زردچوبه به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سینه های مرغ تغییر رنگ پیدا کنند. در ادامه فلفل دلمه ای ریز خرد شده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا فلفل دلمه ای و مرغ کاملا پخته و نرم شوند.

مرحله چهارم

زمانی که مرغ کاملا پخته شد، کنسرو قارچ را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم سپس رب گوجه فرنگی را به همراه پودر سیر پاپریکا و فلفل سیاه و نمک به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب گوجه فرنگی و ادویه ها سرخ شوند.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید پنینی مرغ را در انتها با پنیر پیتزا و خیارشور سروم می،کنیم، بیش از حد از نمک استفاده نکنید. در ادامه نان برگر را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده سپس روی یکی از قسمت‌های آن مقداری سس می مالیم.

مرحله ششم

حالا مقداری از مواد مرغی روی نان ریخته و با خیارشور خرد شده تزیین می کنیم، سپس یک پنیر گودا روی مواد گذاشته و نان دیگر روی آن می گذاریم در ادامه دستگاه گریل را روشن می کنیم تا به خوبی گرم شود.

مرحله هفتم

حالا پنینی های مرغ را درون دستگاه گذاشته و اجازه می دهیم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون دستگاه بماند تا دو طرف شان گریل شوند. پس از گذشت این زمان پنینی های مرغ را از دستگاه خارج کرده و درون ظرف مورد نظرمان می چینیم. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 1 آبان 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.