مطالب پر بازدید
طرز تهیه کته اسفناج، غذای بسیار خوشمزه و جدید!

طرز تهیه کته اسفناج، غذای بسیار خوشمزه و جدید!

طرز تهیه کته اسفناج کته اسفناج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست می‌شود …

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون، غذای جدید و مجلسی!

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون، غذای جدید و مجلسی!

طرز تهیه خورشت مرغ و زیتون خورشت مرغ و زیتون یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و بی‌نظیر لبنانی است که خیلی راحت و …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه تست مرغ پنیری

طرز تهیه تست مرغ پنیری , دستور پخت تست مرغ پنیری

تست مرغ پنیری یکی از انواع غذاهای فست فودی خوشمزه است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تست مرغ پنیری در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
سینه مرغ۲۰۰ گرم
ساقه کرفس۱۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
جعفری۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
سیر۱ حبه
سس خردل۱ قاشق غذاخوری
گردو۲ عدد
کرهبه مقدار کافی
پنیر گودابه مقدار کافی
نان تستبه مقدار کافی
پنیر لبنه یا خامه ایبه مقدار کافی

طرز تهیه تست مرغ پنیری

مرحله اول

برای تهیه تست مرغ پنیری خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و سیر درون یک قابلمه حاوی آب ریخته و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا سینه مرغ کاملا پخته شود.

مرحله دوم

حالا پنیر خامه ای را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم دمای آن با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه جعفری و قسمت ترد ساقه کرفس را به صورت ریز ساطوری کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم

حالا تخم مرغ ها را به صورت آبپز به مدت ۲۰ دقیقه می جوشانیم تا کاملا پخته شوند، سپس به همراه گردو به صورت نگینی ریز خرد کرده و به کاسه می افزاییم. در ادامه پنیر خامه ای را کمی مخلوط می کنیم تا بافت آن باز شود.

مرحله چهارم

حالا برای رقیق تر شدن آن مقداری روغن زیتون اضافه کرده و به کاسه می افزاییم، سپس به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. زمانی که سینه مرغ پخته شد آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مرغ ریش ریش شده را به کاسه اضافه کرده و مجددا به خوبی هم می زنیم تا مواد تلفیق شوند. در ادامه روی نان تست یک لایه پنیر گودا گذاشته و مقداری از مواد مرغ پنیری روی آن می ریزیم و یک لایه گوجه قرار می دهیم.

مرحله ششم

در ادامه روی اسلایس های گوجه فرنگی را مجددا با پنیر گودا می پوشانیم و یک نان تست روی آن قرار می دهیم. حالا نان تست را درون یک تابه چرب شده با مقداری کره گذاشته و کاملا سرخ می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.