مطالب پر بازدید
طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قارچ شکم پر با مرغ قارچ شکم پر با مرغ یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی …

طرز تهیه پلو تره کوهی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پلو تره کوهی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پلو تره کوهی پلو تره کوهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با نوعی سبزی کوهی به نام …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه سوپ ماست

سوپ ماست رستورانی سوپ مرغ و ماست سوپ ماست مراغه سوپ ماست خامه ای سوپ ماست آذری سوپ ماست و شوید سوپ ماست و گشنیز

سوپ ماست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده است که برای بیماران بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ ماست در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج۲ عدد
سیب زمینی۲ عدد
ماست۳ لیوان
پیاز۱ عدد
رشته آش¼ بسته
جعفری½ لیوان
استاک مرغ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سوپ ماست

مرحله اول

برای تهیه سوپ ماست خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

در ادامه هویج را شسته و پوست آنرا جدا می کنیم، سپس با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. زمانی که پیاز سرخ شد، هویج را اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. توجه داشته باشید هویج سرخ نشود.

مرحله سوم

حالا پوست سیب زمینی را جدا کرده و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه می افزاییم‌. پس از کمی تفت دادن آب و استاک مرغ را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم هویج کاملا پخته شود، سپس رشته آش را اضافه کرده و درب قابلمه را می بندیم تا رشته کاملا پخته و سوپ لعاب پیدا کند. در ادامه جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید سوپ به غلظت مناسب برسد به دلیل آنکه پس از اضافه کردن ماست سوپ رقیق می شود حالا ماست را با چنگال به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود، سپس کم کم به قابلمه می افزاییم.

مرحله ششم

در حین اضافه کردن ماست سوپ را به صورت مداوم هم می زنیم تا ماست بر اثر حرارت نبرد. توجه داشته باشید سوپ نجوشد و در حد گرم شدن کفایت می کند. در نهایت سوپ را با نعنا داغ تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 28 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.