طرز تهیه سورمه کباب به روش گیلانی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه سورمه کباب

طرز تهیه سورمه کباب , دستور پخت سرمه کباب گیلانی

سورمه کباب یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه استان گیلان است که با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سورمه کباب در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
جعفری۲ برگ
آرد نخودچی½ قاشق غذاخوری
بادمجان۴ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر ۴ حبه
سماق و پودر سیربه مقدار کافی
زنجبیل و پولبیبربه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سورمه کباب

مرحله اول

برای تهیه سورمه کباب خوشمزه در ابتدای کار یکی از پیازها را پس از پوست گرفتن، رنده می کنیم، سپس آب اضافی اش را می گیریم. در ادامه پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، سماق، پودر سیر، زنجبیل و پولبیبر به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا بافت شان یکدست شود.

مرحله سوم

حالا به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم، سپس درون یک سینی می چینیم. پس از اینکه تمام مایه گوشتی را حالت دادیم، روی سینی را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

مرحله چهارم

در همین حین بادمجان و فلفل دلمه ای را روی شعله گاز به طور کامل کباب می کنیم، سپس کنار می گذاریم تا خنک شوند. در ادامه پوست سیاه روی بادمجان و فلفل دلمه ای را جدا می کنیم و آنها را به صورت ساطوری خرد می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس سیرها را درون تابه رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا سیر را هم کمی تفت می دهیم تا عطر آن خارج شود، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم. در ادامه بادمجان و فلفل ساطوری را به تابه اضافه می کنیم و چند دقیقه با دیگر مواد تفت می دهیم.

مرحله هفتم

در همین حین سینی حاوی گوشت های قلقلی را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه گوشت های قلقلی را به تابه اضافه کرده و به صورت یکدست سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله گوشت های قلقلی را به تابه حاوی سس اضافه می کنیم و درب آنرا می گذاریم تا آب اضافی درون تابه کشیده شود. اگر آب درون تابه کم بود، می توانیم نصف فنجان آب اضافه کنیم. حالا باید صبر کنیم تا سس جذب قلقلی ها شود.

مرحله نهم

پس از اینکه سس به طور کامل جذب گوشت های قلقلی شد، ترکیب بادمجان و فلفل دلمه ای درون ظرف سرو می ریزیم، سپس گوشت های قلقلی را روی آن قرار می دهیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با برنج یا نان سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در جمعه 9 دی 1401

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.