طرز تهیه شیرینی زنجبیلی به روش سنتی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
شیرینی زنجبیلی از شیرینی های قدیمی و بسیار خاص ایرانی است که زنجبیل و عسل طعم آنرا بسیار جذاب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم شیرینی زنجبیلی | |
آرد | ۲ لیوان |
روغن صاف قنادی | ½ پیمانه + ۲.۵ قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | ½ قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | ½ قاشق چایخوری |
پودر قند | ۱ لیوان سرخالی |
مواد رومال | |
پودر پسته | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مرحله اول
برای تهیه شیرینی زنجبیلی سنتی در ابتدای کار فر را روشن می کنیم تا گرم شود. اگر فر شما گازی است باید حرارت آنرا روی ۱۷۰ درجه قرار دهید و اگر فر برقی یا توستر است باید درجه حرارت را روی ۱۵۰ قرار دهید.
مرحله دوم
در این مرحله پودر قند را یک تا دو مرتبه الک کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن صاف قنادی (روغن جامد را روی حرارت ذوب کنید و اجازه دهید خنک شود) را به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
حالا آرد را با پودر رنجبیل و بکینگ پودر در یک ظرف جداگانه ترکیب می کنیم، سپس روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در ادامه با نوک انگشت مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیری با بافت بسیار نرم جمع شود.
مرحله چهارم
به این دلیل خمیر را با نوک انگشت مخلوط کرده و ورز می دهیم که روغن پس ندهد. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.
مرحله پنجم
اگر مهر شیرینی پزی داشته باشیم، می توانیم خمیر را درون سینی فر قرار داده و آنرا مهر کنیم. در صورتی که مهر در دسترس نداشته باشیم، می توانیم با وسایل دم دستی روی شیرینی طرح دلخواه خود را ایجاد کنیم.
مرحله ششم
پس از اینکه تمام خمیر را آماده کرده و درون سینی فر چیدیم، عسل را با آب جوش ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی خمیرها را رومال می کنیم. در ادامه مقداری پسته پودر شده روی هر خمیر می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، فر را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند.
مرحله هشتم
پس از اینکه شیرینی ها از حرارت افتادند، سینی را از فر خارج می کنیم، سپس شیرینی ها را به ظرف مورد نظرمان منقل می کنیم. این شیرینی بافت بسیار لطیفی دارد و اگر هنگام داغ بودن آنرا جا به جا کنیم ممکن است پودر شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو طرح دار شاد رنگی؛ ۱۵ نمونه قشنگ برای روزای شاد و پرهیجان بهاری
- انگشتر طلا خاص؛ ۱۵ عکس لاکچری از طراحیهای خاص و منحصربهفرد
- ۱۵ مدل شیک باکس جذاب رز قرمز؛ ایدههای عاشقانه برای هدیه دادن به عزیزانتون
- مانتو دخترونه با رنگ های شاد؛ ۱۵ مدل جذاب برای استایل شاد و دخترونه
- مانتو کتی ژورنالی خاص؛ ۱۵ عکس از مدلهای خاص لاکچری مخصوص شیکپوش ها
- کتونی سفید فانتزی؛ ۱۵ عکس خاص از تیپهای لاکچری و راحت برای دخترای خوشسلیقه
- منبع :
- ashpazi_masume1400