مطالب پر بازدید
طرز تهیه رول کیک خامه ای مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رول کیک خامه ای مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رول کیک خامه ای رول کیک خامه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های …

طرز تهیه نان کوکه، یک نان جذاب و سنتی تبریزی

طرز تهیه نان کوکه، یک نان جذاب و سنتی تبریزی

طرز تهیه نان کوکه نان کوک یکی از انواع نان‌های خوشمزه و لذیذ محلی است که نام دیگر آن نان تورکی است و …

طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه آش برگ کلم، غذای سنتی و خوشمزه گیلانی!

طرز تهیه آش برگ کلم آش برگ کلم یکی از انواع آش‌های خوشمزه، لذیذ و اصیل گیلانی است که خیلی راحت درست می‌شود، …

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با روغن مایع طرز تهیه کلوچه زنجبیلی با خمیر مایه شیرینی زنجبیلی عید شیرینی زنجبیلی با ارد گندم شیرینی زنجبیلی ماکو شیرینی زنجبیلی کرمانی

شیرینی زنجبیلی از شیرینی های قدیمی و بسیار خاص ایرانی است که زنجبیل و عسل طعم آنرا بسیار جذاب کرده است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم شیرینی زنجبیلی
آرد۲ لیوان
روغن صاف قنادی½ پیمانه + ۲.۵ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل½ قاشق چایخوری
بکینگ پودر½ قاشق چایخوری
پودر قند۱ لیوان سرخالی
مواد رومال
پودر پسته۱ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
آب جوش۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی زنجبیلی سنتی در ابتدای کار فر را روشن می کنیم تا گرم شود. اگر فر شما گازی است باید حرارت آنرا روی ۱۷۰ درجه قرار دهید و اگر فر برقی یا توستر است باید درجه حرارت را روی ۱۵۰ قرار دهید.

مرحله دوم

در این مرحله پودر قند را یک تا دو مرتبه الک کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روغن صاف قنادی (روغن جامد را روی حرارت ذوب کنید و اجازه دهید خنک شود) را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا آرد را با پودر رنجبیل و بکینگ پودر در یک ظرف جداگانه ترکیب می کنیم، سپس روی مواد داخل کاسه الک می کنیم. در ادامه با نوک انگشت مواد را به آرامی مخلوط می کنیم تا خمیری با بافت بسیار نرم جمع شود.

مرحله چهارم

به این دلیل خمیر را با نوک انگشت مخلوط کرده و ورز می دهیم که روغن پس ندهد. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس به اندازه یک گردو از خمیر بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم.

مرحله پنجم

اگر مهر شیرینی پزی داشته باشیم، می توانیم خمیر را درون سینی فر قرار داده و آنرا مهر کنیم. در صورتی که مهر در دسترس نداشته باشیم، می توانیم با وسایل دم دستی روی شیرینی طرح دلخواه خود را ایجاد کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه تمام خمیر را آماده کرده و درون سینی فر چیدیم، عسل را با آب جوش ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس روی خمیرها را رومال می کنیم. در ادامه مقداری پسته پودر شده روی هر خمیر می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سینی را درون فر قرار داده و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزند. پس از اینکه پخت شیرینی ها به پایان رسید، فر را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم شیرینی ها خنک شوند.

مرحله هشتم

پس از اینکه شیرینی ها از حرارت افتادند، سینی را از فر خارج می کنیم، سپس شیرینی ها را به ظرف مورد نظرمان منقل می کنیم. این شیرینی بافت بسیار لطیفی دارد و اگر هنگام داغ بودن آنرا جا به جا کنیم ممکن است پودر شود.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 12 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.