مطالب پر بازدید
طرز تهیه پاستا میگو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاستا میگو به روش رستورانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاستا میگو پاستا میگو یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایتالیایی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه کتلت برنج ساده با گوشت چرخ کرده و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت برنج ساده با گوشت چرخ کرده و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کتلت برنج کتلت برنج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که البته دارای دستورهای متعددی می باشد، برای …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری

طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری , دستور پخت ساندویچ کباب تنوری

ساندویچ کباب تنوری یکی از انواع ساندویچ های ساده خانگی است که طعمی بسیار جذاب و خوشمزه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۴ عدد
پنیر پیتزا۵۰ گرم
نان تافتون یا لواش۴ عدد
نمک، فلفل سیاه و پودر سیربه مقدار کافی
زیره و پودر تخم گشنیزبه مقدار کافی
پاپریکا و پودر آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه ساندویچ کباب تنوری

مرحله اول

برای تهیه ساندویچ کباب تنوری خوشمزه در ابتدای کار یکی از پیازها را پوست می گیریم و پس از شستشو، رنده می کنیم. در ادامه پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم تا آب اضافی آن به طور کامل خارج شود.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز آب گرفته را به همراه گوشت چرخ کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زیره، پودر تخم گشنیز، پاپریکا و پودر آویشن درون یک کاسه می ریزیم و با دست چند دقیقه مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست و منسجم شود.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت طعم دار شود. در همین حین پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن درون یک تابه می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله تابه را روی حرارت قرار داده و پیاز را تفت می دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه، نمک و فلفل اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه می دهیم. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

رب گوجه فرنگی را به طور کامل سرخ می کنیم، سپس گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و درون تابه رنده می کنیم. در ادامه درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب درون تابه کشیده شده و سس به روغن بیفتد.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت طعم دار شد، کاسه را یخچال خارج می کنیم، سپس گوشت را به صورت یکدست در کف یک تابه مناسب پهن می کنیم. در ادامه با استفاده از یک کارد گوشت را به صورت طولی به ۴ قسمت مساوی برش می زنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تابه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی گوشت کشیده شود. پس از اینکه آب گوشت کشیده شد، مقداری کره یا روغن اضافه می کنیم و هر دو سمت کباب ها را به طور کامل سرخ می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک نان لواش یا تافتون را باز می کنیم و یک تکه کباب روی آن قرار می دهیم. در ادامه مقداری از سس گوجه فرنگی روی آن می ریزیم و در نهایت مقداری پنیر پیتزا اضافه کرده و نان را به صورت مستطیلی جمع می کنیم.

مرحله نهم

تمام ساندویچ ها را به همین صورت آماده می کنیم، سپس یک تابه گریل روی حرارت قرار داده و ساندویج ها را درون آن قرار می دهیم. برای اینکه روی ساندویچ ها سرح گریل ایجاد شود، می توانیم یک شی سنگین روی آنها قرار دهیم.

مرحله دهم

پس از اینکه یک سمت ساندویچ ها رنگ گرفت، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز گریل شود. در نهایت ساندویچ ها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم و به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.