مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک لوبیا گرم خوراک لوبیا گرم یکی از انواع خوراک های خوشمزه و ساده ایرانی است که با رسپی های متنوعی …

طرز تهیه پنیر سوخاری ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنیر سوخاری ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنیر سوخاری پنیر سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در دسته بندی غذاهای فست …

طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ

طرز تهیه سیب زمینی با سس آلفردو سیب زمینی با سس قارچ و خامه طرز تهیه سس قارچ و پنیر سیب زمینی با سس قارچ و پنیر سیب زمینی سرخ کرده با سس قارچ و پنیر سیب زمینی با سس قارچ رستوران سیب زمینی با سس قارچ بدون خامه طرز تهیه سیب زمینی با سس آلفردو با قارچ

سیب زمینی با سس قارچ یکی از انواع خوراک های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد و معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم سیب زمینی با سس قارچ
سیب زمینی۳ عدد بزرگ
قارچ۲۵۰ گرم
کره۵۰ گرم
آرد سفید۲ قاشق سوپخوری
شیر۱ پیمانه
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشنبه مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی با سس قارچ

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی با سس قارچ خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم، سپس به صورت خلالی در سایز بزرگ خرد می کنیم. حالا سیب زمینی ها را با آب سرد می شوییم تا نشاسته آن از بین برود.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را درون یک قابلمه حاوی آب ریخته، سپس مقداری نمک و زردچوبه به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم تا به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بجوشد. توجه داشته باشید این تایم از زمان جوش آمدن آب شروع می شود.

مرحله سوم

لازم به ذکر است بدانید زمان پختن سیب زمینی ها به قطر آنها بستگی دارد، در صورتی که سایز آنها درشت نباشد ۲ دقیقه کفایت می کند. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت برداشته و سیب‌ زمینی‌ ها را درون آبکش می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا اجازه می دهیم آب اضافی سیب زمینی ها کاملا کشیده شده و خشک شوند، سپس یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن به آن می افزاییم تا روغن کاملا داغ شود. در ادامه سیب زمینی ها را به تابه می افزاییم.

مرحله پنجم

حالا سیب زمینی ها را با حرارت ملایم به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند، سپس روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. در ادامه به سراغ درست کردن سس قارچ می رویم.

مرحله ششم

برای این منظور کره را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود، سپس آرد را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. حالا شیر را کم کم به قابلمه می افزاییم.

مرحله هفتم

در ادامه سس را به خوبی مخلوط می کنیم تا گلوله های آرد درون شیر باز شده، سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به قابلمه می افزاییم و به صورت مرتب هم می زنیم. در این فاصله قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.

مرحله هشتم

حالا قارچ را درون یک تابه جداگانه به همراه مقداری کره با حرارت زیاد تفت می دهیم تا کاملا سرخ شده و آب نیندازد‌. در ادامه قارچ را به قابلمه حاوی سس اضافه کرده، سپس مخلوط می کنیم و پس از گذشت چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله نهم

در ادامه سیب زمینی های سرخ شده را درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس سس قارچ را به صورت پخش روی آنها می ریزیم. در آخر مقداری پودر آویشن روی غذا می ریزیم و آنرا به صورت گرم سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 19 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.