طرز تهیه سیب زمینی شکم پر مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی شکم پر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
سیب زمینی | ۶ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۱۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای رنگی | ۱۰۰ گرم |
پیازچه | ۵۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۵۰ گرم |
نمک و ادویه گوشت | به مقدار کافی |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی شکم پر خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس بدون جدا کردن پوست سیب زمینی ها، آنها را درون یک قابلمه حاوی آب قرار داده و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کمی پخته شوند. پس از گذشت این زمان، سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده، سپس با چاقو تیز حدود یک سوم سیب زمینی ها را برش می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه با کمک قاشق کوچک درون سیب زمینی ها را خالی می کنیم. حالا به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه گوشت به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین رفته و سرخ شوند. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت داده، سپس اجازه می دهیم آب میان بافتی قارچ کاملا تبخیر شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
در این مرحله پیازچه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر پیازچه به خورد مواد میانی برود. حالا خرده سیب زمینی ها را که خارج کردیم به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله هشتم
در صورت تمایل می توانید مواد میانی را با رب گوجه فرنگی طعم دار کنید. در این مرحله مقدار کمی از مواد میانی را درون سیب زمینی ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم و این مراحل را چندین مرتبه تکرار می کنیم.
مرحله نهم
حالا سیب زمینی های شکم پر را درون سینی فر می گذاریم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شود.
مرحله دهم
پس از گذشت این زمان، در صورت نیاز گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳ دقیقه گریل شوند تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت سیب زمینی ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- majale.ashpazi.irani