طرز تهیه حلوای هویج خوشرنگ با آرد گندم و طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای هویج خوشرنگ با آرد گندم و طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای هویج حلوای هوج یکی از انواع حلواهای ساده و بسیار خوشرنگ ایرانی است که می توانیم از آن به عنوان …

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر سوخاری طرز تهیه سیب زمینی شکم پر در قابلمه طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ساده طرز تهیه سیب زمینی شکم پر ترکیه ای طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا طرز تهیه سیب زمینی شکم پر در توستر طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با گوشت طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با مرغ

سیب زمینی شکم پر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سیب زمینی شکم پر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
سیب‌ زمینی۶ عدد
پیاز۱ عدد
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
قارچ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی۱۰۰ گرم
پیازچه۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
نمک و ادویه گوشتبه مقدار کافی
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی

طرز تهیه سیب زمینی شکم پر

مرحله اول

برای تهیه سیب زمینی شکم پر خوشمزه در ابتدای کار سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس بدون جدا کردن پوست سیب زمینی ها، آنها را درون یک قابلمه حاوی آب قرار داده و قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون آب جوش بمانند تا کمی پخته شوند. پس از گذشت این زمان، سیب زمینی ها را از قابلمه خارج کرده، سپس با چاقو تیز حدود یک سوم سیب زمینی ها را برش می زنیم.

مرحله سوم

در ادامه با کمک قاشق کوچک درون سیب زمینی ها را خالی می کنیم. حالا به سراغ درست کردن مواد میانی می رویم، برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و بلافاصله پیاز را می افزاییم، سپس تفت می دهیم تا پیاز سرخ و طلایی شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه گوشت به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین رفته و سرخ شوند. در ادامه قارچ و فلفل دلمه ای را شسته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت داده، سپس اجازه می دهیم آب میان بافتی قارچ کاملا تبخیر شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۸۵ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.

مرحله هفتم

در این مرحله پیازچه را شسته و به صورت ریز خرد می کنیم، سپس به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر پیازچه به خورد مواد میانی برود. حالا خرده سیب زمینی ها را که خارج کردیم به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مرحله هشتم

در صورت تمایل می توانید مواد میانی را با رب گوجه فرنگی طعم دار کنید. در این مرحله مقدار کمی از مواد میانی را درون سیب زمینی ها ریخته و روی آنها را با پنیر پیتزا می پوشانیم و این مراحل را چندین مرتبه تکرار می کنیم.

مرحله نهم

حالا سیب زمینی های شکم پر را درون سینی فر می گذاریم، سپس سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه درون فر بمانند تا پنیر پیتزا کاملا ذوب شود.

مرحله دهم

پس از گذشت این زمان، در صورت نیاز گریل را روشن کرده و اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳ دقیقه گریل شوند تا روی پنیر پیتزا طلایی و خوشرنگ شود. در نهایت سیب زمینی ها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.