طرز تهیه انار پلو قزوینی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه انار پلو قزوینی به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه انار پلو قزوینی انار پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که معمولا برای شام شب یلدا درست …

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان

غذا با کدو و بادمجان و سیب زمینی طرز تهیه خوراک بادمجان و کدو رژیمی خوراک کدو بادمجان به سبک ایتالیایی خوراک کدو و بادمجان بدون گوشت طرز تهیه خوراک کدو بادمجان با مرغ غذا با بادمجان و کدو و قارچ

خوراک کدو و بادمجان یکی از انواع خوراک های خوشمزه و رژیمی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۴ عدد
کدو سبز۴ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۳ حبه
سیب زمینی۳ عدد کوچک + ۲ عدد متوسط
نعنا خشک۱ قاشق مرباخوری سرپر
روغن زیتون یا روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
آب جوش۱ لیوان
پودرهل و پودرزنجبیلاز هر کدام ⅛ قاشق چایخوری
نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و پودر دارچینبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک کدو و بادمجان

مرحله اول

برای تهیه خوراک کدو و بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها را شسته و پوست شان را جدا می کنیم، سپس به مدت ۳۰ دقیقه درون کاسه حاوی آب و نمک قرار می دهیم تا تلخی احتمالی آنها از بین برود.

مرحله دوم

پس از گذشت این زمان بادمجان‌ ها را درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. حالا پوست کدو سبزها را به همراه سیب زمینی ها جدا کرده و می شوییم، سپس به همراه بادمجان ها به صورت خلالی درشت خرد می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز، سیر و گوجه فرنگی ها را همانند مابقی مواد به صورت خلالی درشت خرد کرده و یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم. در ادامه یک لایه سیب زمینی درون تابه می چینیم و مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر دارچین روی آن می پاشیم.

مرحله چهارم

در ادامه به همین ترتیب مابقی سبزیجات را درون قابلمه روی هم می چینیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه آب جوش را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم خوراک به خوبی بپزد.

مرحله پنجم

زمانی که خوراک کاملا پخته و سبزیجات نرم شدند، ۱۰ دقیقه آخر پخت، نعنا خشک را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم عطر نعنا به خورد مواد برود. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله ششم

حالا خوراک کدو و بادمجان را درون ظرف مورد نظرمان ریخته و به دلخواه با نارنج، فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده تزیین می کنیم. در نهایت خوراک را به همراه ترشی و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.