طرز تهیه کرم پاتیسیر برای کیک و شیرینی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی پای سیب مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه شیرینی پای سیب شیرینی پای سیب یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در …
طرز تهیه کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر یکی از انواع کرم های پر مصرف در شیرینی پزی است که برای تهیه انواع کیک، شیرینی و پیراشکی مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کرم پاتیسیر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کرم پاتیسیر | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ½ پیمانه |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
کره | ۳۰ گرم |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
مرحله اول
برای تهیه کرم پاتیستر در ابتدای کار شیر را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود. توجه داشته باشید که شیر نباید به نقطه جوش برسد و گرمای آن باید در حدی باشد که دست را نسوزاند.
مرحله دوم
پس از اینکه شیر گرم شد، آنرا از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم تا بافت مواد یکدست شود.
مرحله سوم
در این مرحله آرد و نشاسته را درون الک می ریزیم و روی مواد داخل کاسه الک می کنیم، سپس با همزن مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و تمام گلوله های نشاسته و آرد به طور کامل باز شوند.
مرحله چهارم
حالا شیر گرم را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا مواد یکدست شوند. در ادامه مواد را درون صافی می ریزیم و صاف می کنیم، سپس درون همان قابلمه ای که شیر را گرم کرده بودیم، می ریزیم.
مرحله پنجم
قابلمه حاوی مواد را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و به آرامی هم می زنیم تا نشاسته و آرد به طور کامل بپزند و طعم خامیشان گرفته شود. پس از اینکه غلظت مواد شبیه فرنی شد، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.
مرحله ششم
حالا کرم را درون یک ظرف مناسب می ریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم با دمای محیط یکسان شود. در نهایت کرم را در یخچال قرار می دهیم و پس از خنک شدن برای فیلینگ انواع کیک و شیرینی استفاده می کنیم.
- منبع :
- dantel_vadiei