مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد به روش فوری و طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد به روش فوری و طعمی بی نظیر

طرز تهیه ساندویچ مرغ سرد ساندویچ مرغ سرد از غذاهای فوری و حاضری محسوب می شود که با ترکیبات متنوعی می توانیم آنرا …

طرز تهیه میرزا قاسمی به روش اصیل گیلانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه میرزا قاسمی به روش اصیل گیلانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی ایرانی و مربوط به خطه شمال کشور است. در این غذا از بادمجان …

طرز تهیه خورش فاصولیه

خورش فاصولیه عراقی طرز تهیه فاصولیه با مرغ طرز تهیه فاصولیه با گوشت خورشت فاصولیه عربی فاصولیه چیست طرز تهیه فاصولیه پلو فاصولیه نی نی سایت

خورش فاصولیه یکی از انواع خورش های خاورمیانه است که در ورژن های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فاصولیه در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
لوبیا سفید۱٫۵ پیمانه
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آب نارنج یا آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
کاری و زردچوبهبه مقدار کافی
فلفل سیاه، نمک و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش فاصولیه

مرحله اول

برای تهیه خورش فاصولیه خوشمزه در ابتدای کار لوبیا سفید را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم حداقل ۴ ساعت خیس بخورد تا نفخ آن گرفته شود.

نکته: برای گرفتن نفخ کامل لوبیا بهتر است آنرا از شب قبل بخیسانیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.

مرحله سوم

حالا گوشت را خرد کرده و به همراه مقداری کاری، زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مواد را تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه رب گوجه فرنگی را افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله چهارم

لوبیا را آبکشی می کنیم و به قابلمه می افزاییم، سپس آن‌را هم یک دقیقه تفت می دهیم، سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت و لوبیا به طور کامل بپزند.

مرحله پنجم

پس از اینکه گوشت و لوبیا به طور کامل پختند، طعم خورش را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم.

نکته: برای خوشرنگ تر شدن خورش در صورت تمایل می توانیم مقداری زعفران دم کرده به آن بیافزاییم.

مرحله ششم

در این مرحله آب نارنج یا آب لیمو ترش را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش به روغن بیفتد. در نهایت خورش را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به همراه برنج سرو می کنیم.

نکته: به جای آب نارنج یا لیمو می توانیم از لیمو عمانی هم استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.