طرز تهیه آش انار ساده

طرز تهیه آش انار رزا منتظمی طرز تهیه آش انار شمالی طرز تهیه آش انار شیرازی طرز تهیه آش انار یزدی طرز تهیه آش انار ساوه طرز تهیه آش انار شیرازی بدون گوشت طرز تهیه آش انار با لبو فیلم طرز تهیه آش انار

آش انار یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در شب یلدا پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش انار ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیم دانه۱ پیمانه
لوبیا قرمز½ لیوان
عدس½ لیوان
بلغور گندم یا جو½ لیوان
سبزی آشی۳۰۰ گرم
پیاز۵ عدد
آب انار۱٫۵ لیوان
آب گوشت۴ لیوان
رب انار۲ قاشق غذاخوری
سیر۴ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه آش انار ساده

مرحله اول

برای تهیه آش انار خوشمزه ابتدا لوبیا، برنج و بلغور را از چند ساعت قبل به صورت جداگانه درون یک کاسه آب می ریزیم و اجازه می دهیم به خوبی خیس بخورند. در ادامه برنج، بلغور، لوبیا و عدس را می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله چند لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و آنرا روی حرارت قرار می دهیم تا مواد به طور کامل بپزند و له شوند. در همین حین پیازها را به صورت خلالی یکدست خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا پیاز ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا آب اضافی شان کشیده شود. در ادامه مقداری روغن اضافه کرده و پیازها را به خوبی تفت می دهیم تا طلایی شوند. در ادامه مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مجددا پیاز را کمی تفت می دهیم تا زردچوبه به خورد پیاز داغ برود. در ادامه پیاز داغ را از تابه خارج می کنیم، سپس سیرها را به صورت خلالی خرد کرده و آنها را نیز مانند پیاز به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سبزی آش را به صورت درشت خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پس از اینکه حبوبات و برنج به طور کامل پختند، آب آنها را دور می ریزیم، سپس مواد را به یک قابلمه مناسب و جادار انتقال می دهیم.

مرحله ششم

حالا آب انار را به همراه آب گوشت، رب انار، سبزی آشی، پیاز داغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و سماق به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم آش با حرارت ملایم جا بیفتد. نیازی به قرار دادن درب قابلمه نیست.

مرحله هفتم

پس از اینکه آش به خوبی جا افتاد، سیر داغ را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آش چند جوش دیگر بزند، سپس آش را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و به وسیله سیر داغ، نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.