طرز تهیه سوپ عدس به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ عدس

طرز تهیه سوپ عدس با مرغ طرز تهیه سوپ عدس سرماخوردگی طرز تهیه سوپ عدس و برنج طرز تهیه سوپ عدس و گشنیز طرز تهیه سوپ عدس با رشته فرنگی طرز تهیه سوپ عدس سبز ترکیه طرز تهیه سوپ عدس برای کرونا طرز تهیه سوپ عدس رژیمی

سوپ عدس یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت می‌توانید این سوپ خوش طعم و مقوی را آماده و درست کنید، سوپ عدس را می‌توانید به عنوان یک پیش‌ غذای ساده در مهمانی‌ها و یا یک وعده کامل و پرخاصیت استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ عدس در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۲-۳ نفر
عدس خیس کردهنصف لیوان
پیاز متوسط۱ عدد
روغن سرخ کردنی۱.۵ قاشق غذا خوری
ساق مرغ۲ عدد
جو دو سر پرک۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط۱ عدد
نمک۱.۵ قاشق چایخوری
قره قوروت۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازم
پودر پیاز و پودر کاریبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
آب ولرم۴ تا ۵ لیوان

طرز تهیه سوپ عدس

مرحله اول

برای تهیه سوپ عدس ابتدا عدس‌ها از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود و در زمان طبخ سریعتر پخته شوند، سپس در هنگام طبخ غذا پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.

مرحله دوم

وقتی روغن داغ شد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند و بعد ۲ عدد ساق مرغ را در تابه قرار دهید تا با پیازها تفت داده شوند و کمی طلایی رنگ شوند، سپس فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز و پودر کاری را به مواد اضافه کنید.

مرحله سوم

ادویه‌ها را کمی تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود و رنگ زردچوبه باز شود، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید کمی پودر فلفل قرمز و آویشن را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید و کاملا با مواد مخلوط کنید تا سوپ کمی تند شود.

مرحله چهارم

بعد از آن عدس‌های خیس کرده را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس یک سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و بشورید و به شکل خام با رنده ریز، رنده کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید، به دلخواه می‌توانید با رنده درشت هم رنده کنید.

مرحله پنجم

سپس جو دو سر پرک را اضافه کنید و بعد هم مقداری آب روی مواد بگیرید و درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا به مدت ۲ ساعت بپزد و سپس درب ظرف را باز کنید و نمک و مقداری قره قوروت را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

بعد کمی سوپ را هم بزنید تا قره‌‌قوروت در آن حل شود و دوباره درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت دیگر خوب بپزد و جا بیفتد، بعد از آن سوپ را بچشید اگر مقدار نمک و ادویه‌ها به اندازه است ظرف را از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

سپس سوپ عدس را که خوب پخته و جا افتاده است در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و همراه با ترشی و زیتون و انواع دورچین به عنوان یک پیش غذای خوش طعم یا یک وعده مقوی و رژیمی سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در یکشنبه 20 فروردین 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.