طرز تهیه سوپ عدس به روش سنتی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سوپ عدس
سوپ عدس یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت میتوانید این سوپ خوش طعم و مقوی را آماده و درست کنید، سوپ عدس را میتوانید به عنوان یک پیش غذای ساده در مهمانیها و یا یک وعده کامل و پرخاصیت استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ عدس در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۲-۳ نفر | |
عدس خیس کرده | نصف لیوان |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
روغن سرخ کردنی | ۱.۵ قاشق غذا خوری |
ساق مرغ | ۲ عدد |
جو دو سر پرک | ۲ قاشق غذا خوری |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
نمک | ۱.۵ قاشق چایخوری |
قره قوروت | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر پیاز و پودر کاری | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آب ولرم | ۴ تا ۵ لیوان |
طرز تهیه سوپ عدس
مرحله اول
برای تهیه سوپ عدس ابتدا عدسها از شب قبل یا چند ساعت قبل در آب خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود و در زمان طبخ سریعتر پخته شوند، سپس در هنگام طبخ غذا پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
مرحله دوم
وقتی روغن داغ شد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا پیازها سبک شوند و بعد ۲ عدد ساق مرغ را در تابه قرار دهید تا با پیازها تفت داده شوند و کمی طلایی رنگ شوند، سپس فلفل سیاه، زردچوبه، پودر پیاز و پودر کاری را به مواد اضافه کنید.
مرحله سوم
ادویهها را کمی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود و رنگ زردچوبه باز شود، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید کمی پودر فلفل قرمز و آویشن را هم به مواد اضافه کنید و تفت دهید و کاملا با مواد مخلوط کنید تا سوپ کمی تند شود.
مرحله چهارم
بعد از آن عدسهای خیس کرده را به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس یک سیب زمینی متوسط را پوست بگیرید و بشورید و به شکل خام با رنده ریز، رنده کنید و روی مواد بریزید و کمی تفت دهید، به دلخواه میتوانید با رنده درشت هم رنده کنید.
مرحله پنجم
سپس جو دو سر پرک را اضافه کنید و بعد هم مقداری آب روی مواد بگیرید و درب ظرف را ببندید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا به مدت ۲ ساعت بپزد و سپس درب ظرف را باز کنید و نمک و مقداری قره قوروت را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
بعد کمی سوپ را هم بزنید تا قرهقوروت در آن حل شود و دوباره درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت دیگر خوب بپزد و جا بیفتد، بعد از آن سوپ را بچشید اگر مقدار نمک و ادویهها به اندازه است ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله هفتم
سپس سوپ عدس را که خوب پخته و جا افتاده است در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید و ریحان تازه تزئین کنید و همراه با ترشی و زیتون و انواع دورچین به عنوان یک پیش غذای خوش طعم یا یک وعده مقوی و رژیمی سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- neda.foodie