مطالب پر بازدید
طرز تهیه املت قارچ ساده کافی شاپی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه املت قارچ ساده کافی شاپی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه املت قارچ ساده املت قارچ یکی از صبحانه های خوشمزه بین المللی است که امروزه در کافه های ایرانی هم از …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دمی مرغ به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دمی مرغ دمی مرغی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و به روش‌های مختلف …

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی , دستور پخت سالاد کلم تابستانی

سالاد کلم تابستانی یکی از سالادهای خوشمزه و با عطر و طعمی فوق‌العاده است که خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار شیک و مناسب است، این سالاد خوش طعم را می‌توانید با مواد متنوعی درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد کلم تابستانی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کلم سفید یا کلم بنفش۲ لیوان
نخود فرنگی پخته۱ لیوان
ژامبون گوشت یا مرغ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای رنگینصف عدد
نمکنصف قاشق چایخوری
سس مایونز کم چرب۴ قاشق غذا خوری

طرز تهیه سالاد کلم تابستانی

مرحله اول

ابتدا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان کلم سفید یا کلم بنفش را برش دهید و سپس به شکل ریز و نواری خرد کنید، می‌توانید ترکیبی از هر دو کلم را استفاده کنید و بعد کلم ها را تمیز بشورید و در یک سبد بریزید و بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله دوم

سپس مقداری نخود فرنگی را در یک ظرف بریزید و مقداری آب روی آن بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت تقریبا ۵ دقیقه خوب بپزد و نرم شود و بعد از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط سرد شود.

مرحله سوم

بعد یک فلفل دلمه‌ای را که با سلیقه خودتان از هر رنگی می‌تواند باشد تمیز بشورید و نصف کنید و به شکل مکعبی و ریز خرد کنید، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای سبز، قرمز، زرد و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ استفاده کنید تا شکل و ظاهر سالاد زیباتر شود.

مرحله چهارم

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری ژامبون گوشت یا مرغ و یا ترکیبی از هر دو را مکعبی و ریز خرد کنید و در ظرفی بریزید و کنار بگذارید، ژامبون‌های گوشت و مرغ را با سلیقه خودتان می‌توانید به شکل نوارهای نازک و ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

بعد از آن در یک ظرف مناسب کلم‌، نخود فرنگی، فلفل دلمه و ژامبون‌ها را بریزید و با هم ترکیب کنید و سپس کمی نمک و مقداری سس مایونز را هم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس کاملا با همه مواد ترکیب شود و به خورد آن‌ها برود.

مرحله ششم

سپس سالاد را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملا با هم مخلوط شود و به خورد هم برود، بعد از آن سالاد را از یخچال بیرون بیاورید و هم بزنید تا اگر سس ته‌نشین شده دوباره با مواد مخلوط شود.

مرحله هفتم

بعد از آن سالاد کلم تابستانی را در ظرف مناسب بریزید و با چند برگ نعناع و ریحان و چند برش لیمو ترش تازه تزئین کنید و به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و ساده و متفاوت همراه با انواع غذاها و سالاد‌های دیگر برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.