طرز تهیه مربای گلابی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه مربای گلابی
مربای گلابی یکی از مرباهای خوشمزه و بینظیر است که عطر و طعم آن عالی است و بافت نرم و لطیفی دارد، این مربای خوش طعم خیلی راحت و سریع درست میشود و از آن میتوان به عنوان یک دسر لذیذ و ساده همراه با بستنی استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای گلابی در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.
مواد لازم مربای گلابی | |
گلابی | ۱ کیلو |
شکر | ۱ کیلو |
آب | ۳ لیوان |
آب لیمو ترش | ۶ قاشق غذا خوری |
زعفران | به مقدار لازم |
دستور پخت مربای گلابی
مرحله اول
برای تهیه مربای گلابی ابتدا مقداری شکر را داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن آب اضافه کنید و هم بزنید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود، سعی کنید شکرها را تا قبل از این که آب به جوش آید در آن حل کنید.
مرحله دوم
وقتی آب شروع به جوشیدن کرد و کمی قوام آمد و غلظت شربت بیشتر شد، گلابیها را پوست بگیرید بدون آن که ساقه سبز آنها جدا شود و بعد داخل شهد قرار دهید و اجازه دهید تا خوب بپزند و شهد کاملا به خورد گلابیها برود و بافت آنها نرم شود.
مرحله سوم
برای این که متوجه شوید که گلابیها پخته است، نوک چاقو را در یکی از گلابیها فرو کنید، اگر بافت گلابی نرم بود و چاقو به راحتی در آن فرو رفت یعنی گلابی پخته است، دقت کنید که گلابیها بیش از اندازه نپزند که فرم و شکل آنها خراب شود.
مرحله چهارم
بعد از این که گلابیها پختند، مقداری زعفران به آنها اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا زعفران در مربا رنگ باز کند و عطر آن آزاد شود و بعد هم مقداری آب لیموی تازه را روی ترکیب مربا بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه با هم بجوشند.
مرحله پنجم
سپس درب قابلمه را با دمکنی ببندید و قابلمه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید از شب تا صبح یا به مدت ۱۲ ساعت بماند تا شهد کاملا سرد شود و به خورد گلابیها برود، بعد از سرد شدن مربا، غلظت آن کمی بیشتر میشود.
مرحله ششم
بعد از این زمان اگر دیدید که شهد به اندازه کافی غلیظ نشده است، گلابیها را از آن بیرون بیاورید و دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد و شهد غلیظتر شود، یا مقداری از شهد را بردارید و به عنوان شربت از آن استفاده کنید.
مرحله هفتم
بعد از این که مربای گلابی آماده شد، اگر میخواهید از این مربا در یخچال برای مدتی نگهداری کنید، مربا را داخل ظرف شیشهای تمیز بریزید و درب آن را محکم ببندید و به مدت ۱ تا ۲ ماه در یخچال قرار دهید و هر وقت خواستید از آن استفاده کنید.
مرحله هشتم
سپس مربای گلابی را در ظرف مناسب بریزید و با مقداری خردههای گردو روی آن را تزئین کنید و به عنوان یک دسر خوش طعم و لذیذ همراه با بستنی در روزهای گرم و یا در وعده صبحانه به همراه نان تازه، خامه، کره و چای داغ سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پیراهن سفید طرحدار؛ یه انتخاب عالی برای کسانی که میخوان خاص باشن!
- ایدههای برتر شومیز شلوار مجلسی ترند؛ نگاهی به ۱۵ استایل خاص و متفاوت
- استایل مدرن با رنگ های خاص؛ جذابترین رنگها برای ظاهری متفاوت
- کفش شیک زنانه؛ ۱۵ عکس مدل جدید برای خانمهایی که به استایل اهمیت میدهند
- مدل مانتو جدید بروز؛ نگاهی به ۱۵ ایده جذاب برای شیکپوشهای خوشسلیقه
- منبع :
- maman_farah_cooking