طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج مجلسی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج
سالاد گل کلم و هویج یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا در فصل پاییز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ عدد متوسط |
کل بروکلی (اختیاری) | ۱ پیمانه |
هویج | ۲ عدد بزرگ |
مواد لازم برای سس | |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست | ۳ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج
مرحله اول
برای تهیه سالاد گل کلم خوشمزه ابتدا داخل یک قابلمه مناسب چند لیوان آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در همین حین گلم کلم و کلم بروکلی را می شوییم.
مرحله دوم
در این مرحله گل کلم و کلم بروکلی را به گل های کوچک تبدیل می کنیم. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کلم های خرد شده را به آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آب جوش بمانند.
مرحله سوم
توجه داشته باشید کلم ها را باید در حدی بجوشانیم که کمی نرم شوند و نباید بیش از حد درون آب جوش بمانند. پس از گذشت این زمان کلم ها را آبکشی کرده و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.
مرحله چهارم
در این مرحله پس از اینکه کلم ها خنک شدند، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه هویج ها را پوست گرفته و به خوبی می شوییم، سپس آنها را با رنده متوسط رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه ماست، آب لیمو ترش، شکر و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.
مرحله ششم
در این مرحله سس را به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه کرده، سپس مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. در نهایت سالاد را درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس سرو می کنیم.
- منبع :
- mahbanooofood