مطالب پر بازدید
طرز تهیه پیتزا صبحانه ساده و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا صبحانه ساده و فوری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پیتزا صبحانه پیتزا صبحانه یکی از انواع پیتزاهای ساده و خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی درست می …

طرز تهیه فته لبنانی، پیش غذای خوشمزه و ساده لبنانی!

طرز تهیه فته لبنانی، پیش غذای خوشمزه و ساده لبنانی!

طرز تهیه فته لبنانی فته لبنانی یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و لذیذ لبنانی است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج

طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج طرز تهیه سالاد گل کلم و شوید طرز تهیه سالاد گل کلم مجلسی طرز تهیه سالاد گل کلم و انار طرز تهیه سالاد گل کلم با اب گوجه طرز تهیه سالاد گل کلم و بروکلی سالاد گل کلم با کشمش طرز تهیه سالاد گل کلم با سس مایونز

سالاد گل کلم و هویج یکی از انواع سالادهای خوشمزه و ساده ایرانی است که معمولا در فصل پاییز درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گل کلم۱ عدد متوسط
کل بروکلی (اختیاری)۱ پیمانه
هویج۲ عدد بزرگ
مواد لازم برای سس
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز۳ قاشق غذاخوری
ماست۳ قاشق غذاخوری
شکر۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد گل کلم و هویج

مرحله اول

برای تهیه سالاد گل کلم خوشمزه ابتدا داخل یک قابلمه مناسب چند لیوان آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. در همین حین گلم کلم و کلم بروکلی را می شوییم.

مرحله دوم

در این مرحله گل کلم و کلم بروکلی را به گل های کوچک تبدیل می کنیم. پس از اینکه آب شروع به جوشیدن کرد، کلم های خرد شده را به آب جوش اضافه کرده و اجازه می دهیم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آب جوش بمانند.

مرحله سوم

توجه داشته باشید کلم ها را باید در حدی بجوشانیم که کمی نرم شوند و نباید بیش از حد درون آب جوش بمانند. پس از گذشت این زمان کلم ها را آبکشی کرده و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود.

مرحله چهارم

در این مرحله پس از اینکه کلم ها خنک شدند، آنها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه هویج ها را پوست گرفته و به خوبی می شوییم، سپس آنها را با رنده متوسط رنده کرده و به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه ماست، آب لیمو ترش، شکر و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست و منسجم شوند.

مرحله ششم

در این مرحله سس را به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه کرده، سپس مواد سالاد را به آرامی مخلوط می کنیم تا سس به تمام نقاط سالاد برسد. در نهایت سالاد را درون یخچال قرار می دهیم تا خنک شود، سپس سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.