طرز تهیه املت تن ماهی، شام فوری و بسیار لذیذ!

طرز تهیه املت تن ماهی

طرز تهیه املت تن ماهی, املت تن ماهی با گوجه , املت تن ماهی با سیب زمینی , تن ماهی را با چی نخوریم , املت تن ماهی نی نی سایت , املت تن ماهی ضرر دارد , طرز تهیه تن ماهی با نیمرو , املت تن ماهی با قارچ , طرز تهیه تخم مرغ و تن ماهی

یکی از انواع غذاهای ساده، خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود املت تن ماهی را می‌توانید به عنوان یک غذای سریع برای زمان‌هایی که وقت کافی برای پخت غذاهای وقت گیر را ندارید استفاده کنید، املت تن ماهی طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه املت تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
تن ماهی۱ عدد
تخم مرغ۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری سر پر
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
پودر سیربه مقدار لازم
پیاز متوسط۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
گوجه فرنگی برای تزئینبه مقدار لازم
خیار شور برای تزئینبه مقدار لازم
نعناع و ریحان تازه برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه املت تن ماهی

مرحله ۱: خرد کردن و تفت دادن پیاز

ابتدا پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی در اندازه‌های کوچک خرد کنید سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد پیازها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله ۲: اصافه کردن تن ماهی به پیازها و تفت دادن آن‌ها

بعد از این که پیازها سرخ شدند تن ماهی را در تابه بریزید، همراه با پیاز تفت دهید، خوب هم بزنید، همراه با پیازها آن‌ها را نرم کنید تا تن ماهی کاملا سرخ شود و عطر و طعم پیازها به خورد تن ماهی برود و بوی تند ماهی را بگیرد تا طعم آن بهتر شود.

مرحله ۳: اصافه کردن ادویه‌ها به مواد

سپس مقداری نمک به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید، بعد با توجه به ذائقه خودتان مقداری زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید، هم بزنید کمی تفت دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر ادویه‌ها به خورد تن ماهی برود.

مرحله ۴: اصافه کردن و تفت دادن رب گوجه فرنگی

بعد از آن مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید کمی تفت دهید تا رنگ رب گوجه باز شود و بوی خامی آن گرفته شود بعد همه مواد را با هم روی حرارت ملایم تقریبا به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم خوب مخلوط شود.

مرحله ۵: اضافه کردن تخم مرغ‌ها به مواد و پختن آن‌ها

سپس تخم مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا تخم مرغ‌ها کاملاً پخته شوند، همه مواد باید با هم خوب مخلوط شوند بعد از پخت تخم مرغ‌ها، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس املت تن ماهی را داخل ظرف مناسب بریزید.

مرحله ۶: خرد کردن گوجه و خیارشور

بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان گوجه فرنگی را تمیز بشورید، به شکل حلقه‌ای خرد کنید، در یک ظرف مناسب بچینید، مقداری خیارشور را هم به شکل حلقه‌ای خرد کنید، در کنار گوجه‌ها بچینید بعد با چند برگ نعنا و ریحان تازه آن را تزئین کنید. در آخر املت تن ماهی را به عنوان یک غذای ساده و سریع همراه با نان تازه، انواع ترشی و مخلفات سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 14 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.