طرز تهیه املت تن ماهی، شام فوری و بسیار لذیذ!
طرز تهیه املت تن ماهی
یکی از انواع غذاهای ساده، خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست میشود املت تن ماهی را میتوانید به عنوان یک غذای سریع برای زمانهایی که وقت کافی برای پخت غذاهای وقت گیر را ندارید استفاده کنید، املت تن ماهی طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه املت تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
تن ماهی | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذا خوری سر پر |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
روغن | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی برای تزئین | به مقدار لازم |
خیار شور برای تزئین | به مقدار لازم |
نعناع و ریحان تازه برای تزئین | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت تن ماهی
مرحله ۱: خرد کردن و تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی در اندازههای کوچک خرد کنید سپس داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود بعد پیازها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله ۲: اصافه کردن تن ماهی به پیازها و تفت دادن آنها
بعد از این که پیازها سرخ شدند تن ماهی را در تابه بریزید، همراه با پیاز تفت دهید، خوب هم بزنید، همراه با پیازها آنها را نرم کنید تا تن ماهی کاملا سرخ شود و عطر و طعم پیازها به خورد تن ماهی برود و بوی تند ماهی را بگیرد تا طعم آن بهتر شود.
مرحله ۳: اصافه کردن ادویهها به مواد
سپس مقداری نمک به مواد اضافه کنید، خوب هم بزنید، بعد با توجه به ذائقه خودتان مقداری زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مواد اضافه کنید، هم بزنید کمی تفت دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند و عطر ادویهها به خورد تن ماهی برود.
مرحله ۴: اصافه کردن و تفت دادن رب گوجه فرنگی
بعد از آن مقداری رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید کمی تفت دهید تا رنگ رب گوجه باز شود و بوی خامی آن گرفته شود بعد همه مواد را با هم روی حرارت ملایم تقریبا به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم خوب مخلوط شود.
مرحله ۵: اضافه کردن تخم مرغها به مواد و پختن آنها
سپس تخم مرغها را به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا تخم مرغها کاملاً پخته شوند، همه مواد باید با هم خوب مخلوط شوند بعد از پخت تخم مرغها، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس املت تن ماهی را داخل ظرف مناسب بریزید.
مرحله ۶: خرد کردن گوجه و خیارشور
بعد از آن به دلخواه و با سلیقه خودتان گوجه فرنگی را تمیز بشورید، به شکل حلقهای خرد کنید، در یک ظرف مناسب بچینید، مقداری خیارشور را هم به شکل حلقهای خرد کنید، در کنار گوجهها بچینید بعد با چند برگ نعنا و ریحان تازه آن را تزئین کنید. در آخر املت تن ماهی را به عنوان یک غذای ساده و سریع همراه با نان تازه، انواع ترشی و مخلفات سرو کنید.
شاید دوست داشته باشید!
- منبع :
- mitrab4