طرز تهیه حلوای انجیر، لاکچری و مجلسی درستش کن!

طرز تهیه حلوای انجیر

طرز تهیه حلوای انجیر, حلوای انجیر مجلسی , حلوای انجیر تازه

حلوای انجیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی نرم و لطیف دارد این حلوا خیلی راحت درست می‌شود و برای پذیرایی به عنوان میان وعده یا دسر بسیار مناسب است، حلوای انجیر را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوای انجیر در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
انجیر گوشتی خشک۲۵۰ گرم
مغز گردو۱۵۰ گرم
آرد گندم۲ قاشق غذا خوری
کره۵۰ گرم
روغن مایع۲ قاشق غذا خوری
دارچین۱ قاشق چای خوری
شیره۳ قاشق غذا خوری
مغز آجیل (پسته، گردو و بادام ) برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه حلوای انجیر

مرحله ۱: خیس کردن انجیر

ابتدا مقداری انجیر گوشتی خشک را از دو تا سه ساعت قبل داخل یک ظرف بریزید، مقداری آب به ان‌ها اضافه کنید تا انجیرها خیس بخورند و بافت آ‌ن‌ها نرم شود بهتر است که از انجیر سیاه استفاده کنید اما به دلخواه می‌توانید انجیر سفید را خیس کنید.

مرحله ۲: میکس کردن انجیرها

بعد از این که انجیرها خوب خیس خوردند و بافت آن‌ها نرم شد، انجیرها را داخل میکسر یا خرد کن بریزید تا خرد و ریز شوند، دقت کنید که لازم نیست انجیرها خیلی پوره و له شوند، اندازه آن‌ها بهتر است طوری باشد که کمی در زیر دندان احساس شوند.

مرحله ۳: اصافه کردن مغز گردو و میکس کردن آن‌ها

سپس در اواسط میکس کردن مقداری مغز گردو به انجیرهای خرد شده اضافه کنید، دوباره میکس کنید تا انجیرها و گردوها با هم مخلوط شوند، گردوها هم لازم نیست که خیلی پوره شوند، فقط به اندازه‌ای مواد را میکس کنید که با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله۴: ذوب کردن کره در تابه

سپس در یک تابه مقداری کره بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود برای این که کره نسوزد، بهتر است که کمی هم روغن مایع به کره اضافه کنید بعد اجازه دهید تا کره کاملاً آب شود، سپس کره با روغن مایع مخلوط و داغ شوند.

مرحله ۵: تفت دادن آرد و اضافه کردن پودر هل

بعد مقداری آرد را در تابه بریزید، همراه با کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، کره به خورد آرد برود و حالت خمیری پیدا کند، سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر هل را به مخلوط خمیری اضافه کنید، هم بزنید تا عطر هل پخش شود.

مرحله ۶: اضافه کردن انجیر و گردو وآب جوش

سپس مخلوط انجیر و گردو را به مواد اضافه کنید دوباره کمی تفت دهید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند بعد کمی آب جوش به مخلوط اضافه کنید تا بافت آن مقداری نرم شود، حلوا باید بعد از این که آماده شد راحت بتوانید به آن فرم دهید.

مرحله ۷: اضافه کردن پودر دارچین و شیره انگور

بعد از آن با سلیقه خودتان مقداری پودر دارچین به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا عطر دارچین در مخلوط پخش شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید و مقداری شیره انگور را روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۸: فرم دادن به حلوای انجیر

وقتی که شیره انگور کاملاً به خورد مواد رفت، طوری که بافت مخلوط تشکیل شده یکدست، نرم و لطیف شد، اجازه دهید تا در دمای محیط کمی خنک شود بعد مقداری از مخلوط حلوای انجیر را بردارید، با دست فرم دهید و به شکل گردو درآورید.

مرحله ۹: چیدن حلواها داخل یک ظرف

همه حلوا را به همین شکل آماده کنید سعی کنید که حلواهایی را که آماده می‌کنید هم اندازه و یکدست باشند بعد آن‌ها را داخل یک ظرف مناسب بچینید به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید حلواها را به هر شکل با هر اندازه‌ای که می‌خواهید فرم دهید.

مرحله ۱۰: تزئین کردن و سرو حلوای انجیر

بعد از آن روی حلواها را با مقداری خلال پسته یا پودر پسته، پودر نارگیل و مغز گردوی خرد شده تزئین کنید سپس تعدادی حلوای انجیر را داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده مقوی و خوش طعم برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در چهارشنبه 15 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.