طرز تهیه جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی با سیخ چوبی طرز تهیه جوجه چینی ساده طرز تهیه جوجه چینی رستورانی طرز تهیه جوجه چینی با دلستر طرز تهیه جوجه چینی سانازسانیا فیلم طرز تهیه جوجه چینی طرز تهیه جوجه چینی با سس مایونز طرز تهیه جوجه چینی رزا منتظمی

جوجه چینی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه چینی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
نشاسته ذرت¼ پیمانه
آرد۱ پیمانه
ماءالشعیر ساده یا آب گازدار۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
پیاز۱ عدد
آب لیمو ترش۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و پاپریکابه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه جوجه چینی

مرحله اول

برای تهیه جوجه چینی خوشمزه و ساده ابتدا سینه مرغ را به صورت نوارهای یکدست و بلند برش می زنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه آب لیمو ترش را به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت خلالی درشت خرد کرده و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا، زعفران دم کرده و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. برای تهیه خمیر بنیه تخم مرغ ها را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا کف کنند.

مرحله چهارم

در این مرحله دلستر را اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست شوند مخلوط می کنیم. در ادامه آرد را به همراه بکینگ پودر، نشاسته ذرت و ادویه های دلخواه اضافه کرده و مواد را دو دقیقه دیگر مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا دو ساعت درون فضای آشپزخانه استراحت می دهیم. پس از اینکه گوشت مرغ به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم و پیازها را جدا می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که تکه های مرغ درون روشن شناور باشند. در ادامه تکه های مرغ را درون خمیر بنیه می زنیم و درون روغن می اندازیم تا سرخ شوند.

مرحله هفتم

پس از اینکه تکه های مرغ به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. در نهایت جوجه چینی را در ظرف مورد نظرمان به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 آبان 1400
Loading more posts...
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.